Teo Trandafir, ironizată aspru de Florin Călinescu. Prezentatoarea TV a povestit tot ce s-a întâmplat: "Am zis că mor"

Data publicării:
Teo Trandafir și Florin Călinescu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Teo Trandafir și Florin Călinescu, sursa instagram/ colaj foto

Teo Trandafir a povestit cum a fost ironizată de către colegul ei de breaslă, Florin Călinescu.

Teo Trandafir și Florin Călinescu sunt doi dintre cei mai apreciați și longevivi prezentatori tv din România. Recent, Teo Trandafir a fost pusă la un set de întrebări de către Bursucu. Acesta a întrebat-o pe vedetă daca a fost vreodată ironizată de vreun coleg. Prezentatoarea TV i-a povestit lui Bursucu că a fost ironizată de către Florin Călinescu, moment în care s-a simțit foarte prost. 

Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?.Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă', a povestit Teo Trandafir.

 

Teo Trandafir, supărată pe Mihai Găinușă

 

De asemenea, Teo Trandafir și-a amintit Mihai Găinușă a nedreptățit-o în trecut, motiv pentru care, și acum este supărată pe el.

 

Mi-a zis o chestie care m-a durut până în adâncul sufletului. Mă chinuisem să slăbesc vreo 30 de kilograme. Mi-a zis la televizor, după ce mă chinuisem să slăbesc: ‘Ești slabă, Teo Trandafir! Ești foarte slabă!. Am simțit-o ca pe un pumnal în piept și nu i-am iertat-o niciodată', și-a amintit prezentatoarea.

 

Teo Trandafir vrea să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni

 

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta a slăbit mult în ultimii ani, dar spune că încă are un complex fizic de care și-ar dori să scape cât mai curând. Vedeta spune că ar merge în cabinetul medicului estetician, dar se teme de anestezie. 


Teo Trandafir a răspuns provocării colegului ei de platou, Bursucul și a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei în ceea ce privește aspectul fizic. Vedeta spune că și-ar dori să apeleze la operație de mărire de sâni, dar se teme de anestezia generală. Spre uimirea tuturor, Teo Trandafir a mărturisit că și-ar dori să aibă silicoane. 


“Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D. 


Teo Trandafir spune că nu ar vrea o operație care să fie vizibilă, deoarece și-ar dori să arate cât mai natural. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel