Teo Trandafir, îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. Bursucu a dat-o de gol: „Unde scrie?”

Data publicării:
Teo Trandafir, Captură foto Kanal D
Descriere foto: Teo Trandafir, Captură foto Kanal D

Teo Trandafir a recunoscut că a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică jr.

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Teo Trandafir a fost provocată de către colegul ei Bursucu să răspundă la câteva întrebări incomode. Una dintre întrebări îi cerea să numească un bărbat celebru de care a fost îndrăgostită în adolescență. Aceasta l-a nominalizat pe Ștefan Bănică Jr.

 

"Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu.", a recunoscut Teo Trandafir în direct, potrivit WowBiz. 

 

Teo Trandafir, topită după Connect-R. A recunoscut totul la TV: „E frumos de plângi cu vorbe”

Într-o altă ediție, Teo Trandafir a acceptat provocarea colegului ei de emisiune, Bursucul și a răspuns unei întrebări incomode. Vedeta a fost întrebată care este ultimul invitat de care s-a simțit atrasă. Aceasta a recunoscut, spre uimirea tuturor că este vorba despre Connect-R. Prezentatoarea TV spune că artistul este foarte frumos, iar ultima oară când l-a avut în emisiune, a lăsat-o fără cuvinte. 


„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi.


Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe”, a declarat prezentatoarea TV, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

 

Teo Trandafir, ironizată aspru de Florin Călinescu:  „Am zis că mor, că intru în pământ”


Teo Trandafir a dezvăluit că a fost pusă într-o situație incomodă chiar de către Florin Călinescu. Cei doi sunt buni prieteni și unii dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost ironizată aspru de Florin Călinescu din cauza unei ținute. 


„Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic. Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?.Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă', a povestit Teo Trandafir.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel