Teo Trandafir face dezvăluiri cu privire la război: Îmi lipsește pacea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură video Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: captură video Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir a vorbit despre faptul că este foarte afectată de ce se întâmplă acum în țara vecină.

Teo Trandafir a vorbit despre conflictul ce se desfășoară acum în Ucraina, în intermediul unui interviu. Prezentatoarea TV s-a arătat a fi destul de afectată de evenimentele ce au loc în statul vecin, iar meseria pe care o are nu-i dă voie să se detașeze, explică aceasta. Ea și-ar dori ca presa să transmite și alt gen de mesaje, care să mai detensioneze atmosfera.

„Îmi lipsește pacea, pentru că lucrând în branșa asta auzi tot felul de lucruri pe care alții nu le aud sau nu mai vor să le audă. Sunt și eu un fel de jurnalist și nu pot să bag capul în nisip ca struțul și le aud pe toate și mă afectează. Oamenii la rândul lor au nevoie de alt tip de mesaj și mie pacea mi-ar plăcea foarte mult pe toate planurile, pentru că ne-am întoarce la niște lucruri pe care le știm cu toții.”, a spus Teo Trandafir, potrivit Ciao.

Ce spune Teo Trandafir despre plecarea lui Bursucu

Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit și despre plecarea lui Bursucu, din cadrul emisiunii Teo Show. Chiar dacă ruptura a fost destul de grea, Teo Trandafir explică faptul că s-a acomodat foarte bine cu noii colegi.

"Bursucu a făcut în așa fel încât să îmi fie cât mai ușor. M-a pregătit, a netezit terenul de dragul meu și când „ruptura” s-a produs simțindu-i lui susținerea, el spunându-mi că indiferent ce se întâmplă va fi lângă mine, am plecat cumva ajutată. Acomodarea cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago a fost mai ușoară decât mă așteptam. Bella are un farmec și un talent incontestabile și ne ajută și cu talentul ei culinar, dar și cu cel artistic. Mihai este un om de o educație și o bună creștere pe care foarte mulți ar putea să le preia de la el.", a mai spus ea.

Ce-și dorește prezentatoarea TV de la un bărbat

"Mi-aș dori foarte mult blândețe, înțelegere reciprocă, armonie și calm. Iubirea vine după toate aceste lucruri. Platon făcea la un moment dat o analiză asupra acestui tip de relație și după atâția ani de practică am ajuns la vorba lui.", a continuat ea.

Teo Trandafir împrumută haine de la fiica ei

Teo Trandafir a dezvăluit chiar și faptul că ea și fata ei își împrumută haine reciproc, datorită faptului că au aceleași gusturi vestimentare.

"Avem o regulă, ne trimitem pe Whatsapp poză cu articolul împrumutat. Dacă eu a doua zi am nevoie de articolul respectiv îi explic și înțelege. Pentru că nu sunt doar două articole vestimentare în dulap. Mai luăm una de la alta, pentru că stilul nostru vestimentar este cam același.", a mai spus aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel