Teo Trandafir, EXTREM de afectată în dragoste: Am suferit foarte rău. Am zis că mor

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir spune tot despre perioada pe care o traversează pe plan sentimental.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Totuși, puțini oameni știu faptul că îndrăgitei vedete îi place să fie permanent într-un cuplu și să nu trăiască fără un partener de viață. În prezent, aceasta spune că nu traversează cea mai bună perioadă pe plan sentimental, însă speră să treacă repede. Prezentatoarea recunoaște, de asemenea, faptul că a suferit de foarte multe ori din dragoste.

"Să ai tu sănătate în oase, câtă suferință am prestat eu...da. Ca să treci peste suferință faci ba o terapie, ba un ieșit cu diverse persoane, ba aștepți să treacă timpul. La un moment dat, am suferit foarte, foarte rău și după mulți ani după care am suferit după cineva, făceam duș și mi-am adus aminte și zic:" Cum îl chema oare?" Uitasem cum îl cheamă. Asta înseamnă că data viitoare când o să sufăr din dragoste, să-mi aduc aminte că a fost un moment când mă întrebam cum îl chema pe unu pentru care am zis că mor...uiți.", a spus Teo Trandafir, la detectorul de minciuni al Oanei Radu.

Teo Trandafir nu a făcut primul pas niciodată într-o relație

Chiar dacă îi place să fie permanent curtată, aceasta recunoaște faptul că nu a inițiat niciodată o conversație cu un posibil partener de viață.

"Eu nici măcar nu am inițiat o relație vreodată. În primul rând, pentru că de foarte mult timp sunt în businessul ăsta și toată lumea are senzația că sunt inabordabilă complet. Și atunci, dacă te duci tu, nu te crede nimeni. Eu aștept să mi se întâmple. Dacă o fi să fie bine, dacă nu asta e. Ăsta e cumva un dezavantaj...să stai să ți se întâmple viața, mie nu-mi place asta. De obicei, iau inițiativa și fac eu ce e de făcut. La capitolul amoros însă, trebuie să vină el către mine. 

Bărbaților le e frică de mine și mulți mi-au și spus-o, cu argumente. Parcă faptul că știu să scriu și să vorbesc corect românește ar reprezenta o problemă în dragoste. Dragostea este cu totul altceva. Am fost cerută de nevastă la un moment dat, în scris, cu un singur "i". N-a murit nimeni din asta." , a mai dezvăluit aceasta.

Prezentatoarea nu este într-o relație

"Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez. Sunt singură în acest moment, nu-mi place asta, n-am fost mult timp niciodată singură. În ciuda faptului că mi-am ținut relațiile discret, asta nu înseamnă că am fost singură, dar acum sunt. Sper să treacă repede. Cred că și dacă aș fi curtată, nu aș vedea.", a spus Teo Trandafir

"Este un impediment faptul că sunt deșteaptă"

Vedeta recunoaște faptul că statutul pe care îl are în prezent, o împiedică de la a forma o relație de dragoste.

"Este un impediment faptul că sunt deșteaptă. Dar m-am gândit la o chestie: Ce mi-ar plăcea mai mult: să fiu curtată 10 minute sau tâmpită o viață întreagă? Nu mai bine ești deșteaptă și te chinui un pic? Bărbatul este vânător, să mă vâneze. Sunt prea bătrână să-mi pierd timpul cu proștii.", a zis vedeta.

Ce nu ar accepta vedeta de la un partener

"Dacă un bărbat a ridicat tonul sau mâna asupra mea, e bine să nu mă ridic de jos. Niciodată un bărbat nu a ridicat tonul la mine, fără să încheiem discuția în punctul ăla. Se încheie de tot. Am mai trecut peste, dar dacă nu s-a depășit o anumită limită.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel