Teo Trandafir, dorință de Crăciun. Pe cine ar așeza la masa de sărbătoare, dacă s-ar înțelege: „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Teo Trandafir împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de schimbări, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Teo Trandafir: Mai fericită că niciodată, pentru că fac ceea ce îmi place alături de omul pe care îl apreciez și iubesc foarte mult, Mihai Hinda. Sunt relaxată pentru că ne completăm foarte bine și știm ce avem de făcut. E o bucurie să fim zi de zi, alături de ascultătorii “Bară la bară”, de luni până vineri, de la 16:00.

 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Teo Trandafir: M-a surprins și bucurat în același timp propunerea de a prezența, alături de Mihai Hinda, cu care mai colaborasem, emisiunea "Bară la bară" la Radio Impuls. Provocarea a fost să trec de la TV la radio, în cadrul aceluiași trust,  cumva  să mă întorc la marea mea dragoste, radioul.

 

 

Spectacola: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Teo Trandafir: Îmi doresc să avem succes. Noi suntem tare bucuroși că la “Bară la bară” avem un public fidel, inteligent, care intră ușor în poveștile noastre, cu care vorbim aceeași “limba”.

 

Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Teo Trandafir: Nu i-am scris Moșului, dar mi-am spus mie că mi-ar plăcea o pereche de căști wireless.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)

Spectacola: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun?

Teo Trandafir: Nu mi-am făcut planuri. Eu mă gândesc în fiecare zi dacă mâine voi mai fi pe pământul asta. În principiu, îl voi petrece cu prietenii și mă voi bucură de fiecare clipă.

 

Spectacola: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masă de Crăciun?

Teo Trandafir: Mi-aș dori să se înțeleagă și să fie lângă mine Adrian Sîrbu, Mircea Badea, părinții mei împreună, Maia și nașa mea în capul mesei, care să ne coordoneze pe toți. Ar fi prea frumos ca să fie adevărat.

Spectacola: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Teo Trandafir: Îmi aduc aminte cele mai urâte cadouri pe care le puteam primi; erau gri, anoste și nu mă bucurăm de ele. Dar îmi aduc aminte că mi-am dorit foarte mult un aragaz de tablă pe care l-am și primit. Îmi aduc aminte că soțul mătușii mele făcea cea mai bună tobă din lume. Crăciunul la Pitești însemna pentru mine tobă aia și îmi lipsește pentru că el a murit, eu am rămas fără el și nu am mai regăsit acel gust niciodată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel