Teo Trandafir, detalii despre SALARIU. Unde se poziționează, între Andreea Esca și Cătălin Măruță: Pe măsură! Îți CREȘTE și ție buzunarul

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

Teo Trandafir a rupt tăcerea despre salariul pe care-l încasează. Unde se situează între Cătălin Măruță și Andreea Esca, financiar vorbind.

Teo Trandafir a fost întrebată într-un interviu ce le transmite celor care încă sunt interesați să-i afle salariul și unde s-ar poziționa din punct de vedere al venitului, între Cătălin Măruță, Andreea Esca și Mihaela Rădulescu.


"N-am nici cea mai vagă idee ce salarii au colegii mei și nu mă interesează acest aspect, pentru că nu pot influența asta. Nu este ca și când uitându-te în buzunarul altei persoane, îți crește și ție buzunarul. Dacă Bill Gates câștigă câteva milioane pe secundă, eu nu pot face nimic în legătură cu asta. Nu știu și nu m-a interesat niciodată”, a declarat Teo Trandafir. 

Citește articolul integral pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel