Teo Trandafir, despre neajunsurile financiare. De ce nu a mai ajuns vedeta într-o vacanță de ani buni

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. 

Teo Trandafir a cunoscut televiziunea încă din anul 1994 și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă spune că există și persoane care o critică sau care îi adresează cuvinte jignitoare, ea nu știe cum este viața departe de celebritate și departe de televiziune. 


Teo Trandafir spune că indiferent de câștigurile pe care le are, de ani buni nu s-a mai dus într-o vacanță deoarece are multe rate de plătit, școala privată a fiicei sale și găsește mereu ceva de investit în casă. 


„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.


Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru VIVA!


Teo Trandafir a avut ani la rând un complex din cauza kilogramelor în plus, ba mai mult aceasta a suferit de pancreatită acută de severitate medie în anul 2011 și a fost internată la Viena pentru mai multe intervenții chirurgicale.


Teo Trandafir se confruntă acum cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei. 


„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.


Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel