Teo Trandafir a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiica ei: Asta mi-a plăcut întotdeauna la ea

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Teo Trandafir
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Teo Trandafir

Teo Trandafir a povestit despre calitățile și valorile pe care le are Maia, fata ei.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV de la noi din țară, fiind pe micile ecrane de aproximativ 30 de ani. Vedeta se bucură de o notorietate foarte mare în domeniu însă, spune ea, și-a educat fata în așa fel încât să nu profite de numele ei și să reușească singură. 

„După părerea noastră, a Maiei și a mea, în viața asta nu prea «trebuie» nimic. Ne-am obișnuit și am fost crescuți și noi, și părinții noștri în spiritul acestui «trebuie». Dacă la un moment dat nu se poate, nu mai trebuie. Încercăm, dar dacă am văzut că nu merge, nu ne dăm cu capul de pereți în același loc doar pentru că «trebuie». În viața asta trebuie doar să fii fericit”, a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Ce sfat dă Teo Trandafir fetelor

„Unei fete la început de drum i-aș spune să își organizeze sentimentele. Să știe exact cât să investească în oameni și să fie foarte atentă cu acest lucru. Pentru că există riscul să își epuizeze resursele cu oameni care nu prea merită. Dar acestea sunt greșeli pe care dacă nu le faci, nici nu progresezi. Sfatul meu este să fie cu ochii în patru, dar să treacă și prin greșelile care duc spre progres. Este esențial ca femeie să fii sensibilă, empatică la suferințele celorlalți, la nevoile lor”, ne-a mai mărturisit vedeta TV.

Ce spune prezentatoarea TV despre fata ei

Teo Trandafir a evidențiat faptul că relația dintre ea și Maia este una foarte apropiată și este foarte mândră de copilul pe care l-a crescut.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție.

A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți. A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley. E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor. Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop”, a mai povestit Teo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel