Teo Trandafir a plâns, în direct, la TV: „Mi se rupe sufletul!”

Data publicării:
Teo Trandafir
Descriere foto: Teo Trandafir

Micuțu de la „Insula de 1 milion” a făcut-o să plângă pe Teo Trandafir.

Astăzi, în platoul emisiunii “Follow us!”, difuzata de luni pana joi, la 15:00, la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au  discutat despre provocările prin care trec concurenții de la “Insula de 1 milion”. Momentele emoționante consumate aseară în Arenă au impresionat și sensibilizat atât telespectatorii,  cât și pe cele două prezentatoare. În timp ce revedea momentele din competiția de pe "Insula de 1 milion", Teo a fost profund impresionată de mărturisirile lui Micuțu, unul dintre cei 45 de concurenți rămași în competiție.

Micuțu, cu inima împărțită între dorul de casă și determinarea de a face față oricăror provocări, și-a deschis sufletul în fața întregii țări, vorbind despre durerea de a fi departe de cei dragi, în special de copiii săi aflați în Republica Dominicană. Uriașul poreclit Micutu și-a stăpânit cu greu plânsul.

 „Pe mine m-a rupt în două!  De fiecare dată mi se rupe sufletul. Să vezi bărbați în crucea vieții plângând după ceva ce eu înțeleg perfect! Nu știu Flori (concurenta la <Insula de 1 milion>) cum rezistă, ca femeie, să ai 3 copii, să știi că te așteaptă acasă.... Dar cu curaj și cu sprijinul celor din jur, văd că se merge înainte ", a spus Teo, cu lacrimi în ochi.

Emoțiile și tensiunea cresc de la o zi la alta din cadrul competiției "Insula de 1 milion”. În arena dură a competiției, concurenții se confruntă nu doar cu provocări fizice și mentale extreme, ci și cu absența sprijinului celor dragi.  Cum vor face față cei 45 de concurenți rămași la “Insula de 1 milion” puteți afla urmărind reality-ul sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel