Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Ce gest a făcut Mihai Mitoșeru pentru prezentatoarea TV: N-am să uit niciodată

Data publicării:
Sursa foto: captură video Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: captură video Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir a ajuns zilele trecute pe mâna medicilor. Mihai Mitoșeru a făcut un gest neașteptat pentru colega și buna sa prietenă.

Teo Trandafir a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat câteva stări de rău. Mihai Mitoșeru, colegul vedetei, dar și un bun prieten, i-a fost alături în permanență și a stat pe holul spitalului până când medicii au confirmat că totul este bine. Teo Trandafir a rămas impresionată până la lacrimi de gestul făcut de colegul său.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.

Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu ani în urmă cu pancreatită şi s-a operat la Viena.

”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de şase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu ştiam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinţii mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney’’, povestea Teo.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Teo Trandafir

Teo Trandafir se confruntă  cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei.  Invitată în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea, Teo Trandafir a vorbit despre unul dintre episoadele dificile din viața ei, atunci când a făcut un atac de panică chiar în liftul spitalului. 


„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.

Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel