Teo Trandafir, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru audiență: "Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România"

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Teo Trandafir a dezvăluit ce compromisuri a făcut pentru a crește audiența. 

Teo Trandafir a avut o pauză de emisie, vara aceasta. Acum, prezentatoarea TV revine cu forțe proaspete, cu un nou proiect. După ce Bursucul a plecat la cârma matinalului Kanal D, Teo Trandafir a făcut echipă cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Acum, Teo Trandafir revine la Kanal D, din 27 septembrie, cu un show matinal, de weekend, după trei luni de pauză. Prezentatoarea TV este pregătită să doboare audiențele de weekend.

Teo Trandafir, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru audiență

 Într-un interviu recent, Teo Trandafir a explicat ce „compromisuri” a făcut pentru a aduce o audiență cât mai mare emisiunilor sale. Vedeta de la Kanal D a precizat că unul dintre ele este chiar sunetul manelelor.

„Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion! Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu.

Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă. Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau «big time», audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!

Asta se cere și îți dai seama imediat după audiențele de a doua zi de dimineață, de la 8:30. Există, bineînțeles, niște limite, pentru că de aia există CNA. Tu nu îți poți permite orice la televizor.

Mergi până într-o limită, după care te gândești și la propria conștiință, te gândești și la cei care te privesc și la inteligențele lor și la părerea pe care și-o vor forma în legătură cu tine. Și în funcție de toți factorii ăștia, iei o decizie!”, a declarat îndrăgita Teo Trandafir pentru cancan.ro

Teo Trandafir: „Eu așa ceva în România nu am mai văzut!”

Teo Trandafir a mărturisit că este nerăbdătoare să începă noul proiect și este convinsă că telespectatorii vor aprecia toată munca depusă. Noua emisiune „Teo Show” debutează sâmbătă, 27 august, de la ora 10:00, la Kanal D

 „Suntem emoționați și noi, la rândul nostru. Suntem și entuziaști, în același timp, pentru că avem senzația că ne-am gândit la neprevăzut. Eu așa ceva în România nu am mai văzut până în momentul ăsta. E un amestec de informație cu joacă, știință, oameni interesanți, oameni mai puțin cunoscuți, care au făcut chestii «wow». Nu te așteptai niciodată în România la asta!

Chiar prima ediție e o întâmplare pe care n-aș fi crezut-o posibilă în România! Sigur, dacă aș fi văzut-o într-un film american, că ăștia fac tot felul de pompoșenii din astea, aș fi zis că e cusută cu ață albă. Dar eu știind că e adevărată și văzând că e adevărată, în România, îmi dau seama că poporul ăsta începe să eclozeze! 

Sunt lucruri pe care nici noi nu le știam și am rămas complet șocați când le-am aflat și pe care ne face mare plăcere să le prezentăm celor care ne privesc, cu atât mai mult cu cât și ei vor zice: «I don’t think so!». Și totuși e adevărat! Lucruri pe care le-am aflat acum, cautându-le, pentru că lucru căutat după lucru căutat vine!”, a mai completat realizatoarea emisiunii „Teo Show”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel