Tendințele anului 2023, în materie de modă. La ce trebuie să renunțăm definitiv din garderobă: „Este bine să-i evităm”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Monica Silva
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Monica Silva

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt tendințele anului 2023, în materie de modă, dar și ce nu mai este la modă în acest an. 

Fie că vorbim despre haine, machiaje, tunsori sau manichiură, anul 2023 aduce cu sine noi tendințe în materie de modă. Astfel, există anumite modele care vor fi la mare căutare în anul 2023 și pe care trebuie neapărat să le încerci. Andrei Mocanu, stilist vestimentar, a fost invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit care sunt noile tendințe în materie de modă, dar și care este culoarea anului. 

Tendințele anului 2023, în materie de modă

”Abia s-a terminat săptămâna modei la New York, urmează să avem parte de săptămâna modei de la Milano. Cumva, tendințele pe anul acesta nu sunt cu mult diferite față de anii anteriori. În continuare avem elementele din piele, denimul rămâne la putere, ba chiar, spre sfârșitul anului va căpăta și mai mare amploare. Mai pe scurt, revine moda anilor 90. Revenim la jeans cu talie joasă, la croptop-uri, maiouri, dar și multă piele la vedere”, ne-a dezvăluit stilistul vestimentar, Andrei Mocanu. 

Care este culoarea anului 2023

Andrei Mocanu a mărturisit că „magenta” este culoarea câștigătoare de anul acesta. Cu toate astea, rămân la modă și culorile electrice, pe care le putem purta la festivalurile care vor urma. 

„Culoarea anului este magenta. Este o culoare puternică. În continuare, la modă sunt culorile electrice. Vorbim despre verde neon, galben, culori puternice, pe care le putem folosi în foarte multe ținute, chiar și de festival, pentru că avem un an plin de evenimente. ”, a mai spus stilistul. 

Ce nu mai purtăm anul acesta

Există și câteva lucruri la care trebuie să renunțăm din garderobă. Andrei Mocanu a precizat că blugii skinny nu mai sunt la modă, însă, dacă totuși îi avem, putem să-i purtăm în anumite combinații. 

„Din punctul meu de vedere, nu au ieșit foarte multe din tendințe. Cumva, moda se recirculă. Nu mai avem piese vestimentare care nu mai sunt la modă sau care sunt la modă. Atâta timp cât tu le porți li te reprezintă ca persoană și nu te duci în anumite extreme, din punctul meu de vedere este bine să purtăm orice. Putem să spunem că blugii super skinny, tip colant, nu mai sunt la modă și este bine să-i evităm. Cu toate astea, putem să-i purtăm în diferite outfit-uri, putem să-i integrăm în ținutele noastre. Dacă îi avem acasă, totuși, nu trebuie neapărat să renunțăm la ei, dar ar trebui să o lăsăm puțin mai moale, să ne ferim de rupturi, paiete și tot așa. ”, ne-a mai spus Andrei Mocanu.

„Pe unii oameni îi avantajează unele piese vestimentare care sunt la modă anul acesta, pe alții nu”

”Ar trebui ca fiecare dintre noi să poarte ceea ce îl reprezintă, nu ar trebui să ne lăsăm pradă trendurilor și să purtăm neapărat ce este la modă, pentru că știm că moda se schimbă de la an la an, iar pe unii oameni îi avantajează unele piese vestimentare care sunt la modă anul acesta, pe alții nu. Dacă vedem pe covorul roșu că se poartă haine largi sau culori foarte stridente, iar pe tine nu te avantajează, consider că nu ar trebui să porți. Într-adevăr, dacă vrei să fii în pas cu moda, anul acesta îți poți lua item o magenta, pentru că este culoarea anului. Poți să îți iei un maiou sau tricou, dar pe care să îl combini cu haine destul de baisic. ”, a mai spus acesta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel