Tendințe în beauty cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, la Mi-Th influencer / video

Sursa foto: Thea Haimovitz și Mirela Vescan
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Thea Haimovitz și Mirela Vescan

Duminică, 18 iunie 2023, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă la Mi-Th influencer pe DC News și Spectacola.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vor vorbi despre tendințele în frumusețe. De fapt, veți vedea că tot ce au prezentat ele la începutul anului 2023, în materie de beauty, s-a adeverit.

Emisiunea va fi difuzată duminică, ora 11.00, pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube. Stați cu noi pentru a afla o mulțime de informații interesante despre tenul vostru.

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică! Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

   YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromaniaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 iun 2023, 21:09 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience