Țeapă la un concert al Deliei. O tânără a răbufnit: Nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe!

Data publicării:
Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

O tânără a relatat pe rețelele de socializare ce țeapă ar fi luat de la Delia, în SUA, după ce s-a anulat un concert.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care se bucură de un real succes în lumea muzicală. Are concerte atât în țară, cât și peste hotare unde românii de pretutindeni sunt dispuși să plătească sume frumoase pentru a o vedea pe cântăreață în acțiune.

La sfârșitul lunii martie, Delia a plecat în SUA, unde avea de susținut un turneu, în care a a acuzat și unele probleme de sănătate.

După ce le-a spus fanilor că nu se simte bine, se pare că și un concert de-al Deliei a fost anulat. Una dintre fanele ei, care și-a cumpărat bilet s-o vadă, a răbufnit pe rețelele de socializare când a ajuns la spectacol și s-a trezit cu porțile închise.

'De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…)

Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală. Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg', zicea Delia, pe internet.

Se pare că Delia ar fi trebuit un concert în Miami, unde mulți fani de-ai ei și-au achiziționat bilet. După relatările unei tinere, totul ar fi fost sold-out la spectacol. Doar că cei care și-au cumpărat bilete au găsit ușile de la sală închise! Mai mult, era afișat un mesaj pe ușă: 'Concertul din seara aceasta a fost anulat. Ne cerem scuze pentru inconveniență'. 

'Ajungi în fața ușii închise !!! Disgusting (n.r Dezgustător) !!! Inclusiv în USA funcționați tot pe sistem românesc. Mă refer strict la organizarea dumnealor, care nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe din timp nu de alta, dar puteam să merg în Bahamas, la munte, sî merg la Spa și nu să stau weekend-ul acasă. să ajung duminica la un concert fantomă, care nu există …HALLOOOOO Organizarea …sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță', conform mesajului tinerei revoltate de anularea concertului.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel