„Te omor!” Patrizia Paglieri, amenințată cu pistolul. Vedeta a trecut prin momente de coșmar

Data publicării:
Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram

Patrizia Paglieri a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost amenințată cu pistolul de fostul soț.

Patrizia Paglieri este parte din echipa matinalilor de la “Dimineaţa cu noi”, un nou show de pe Kanal D. Aceasta este responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă, reţete delicioase, care să îi inspire pe cei care privesc din faţa micilor ecrane; în acelaşi timp, îi  bucură pe telespectatori, dar şi pe colegii de platou cu pofta sa de viaţă molipsitoare.

Patrizia Paglieri, amenințată cu pistolul

Recent, Patrizia Paglieri, 51 de ani, a fost invitată la podcastul «În Oglindă», acolo unde a vorbit despre clipele grele prin care a trecut în mariajul cu fostul soț, care este și tatăl fiului ei, Francesco. Vedeta a povestit că fostul soț a amenințat-o cu pistolul în momentul în care i-a spus că vrea să se despartă de el.

„Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa». Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor».", a mărturisit Patrizia la podcastul ,,În oglindă".

Marele regret al Patriziei Paglieri

Vedeta a declarat că fostul soț a recunoscut copilul imediat după ce s-a născut, dar după nu și l-a mai dorit. Fiul Patriziei nu și-a întâlnit niciodată tatăl.

,,A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar dpă aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.", a mai spus Francesca. 

De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

"Eu stau în bucătărie de dimineața până seara. Când eram la restaurant, găteam cot la cot. Într-o zi a venit un invitat la masă și voia să știe cine a preparat. Eram plină de sosuri pe haine. Imaginează-ți că ești îmbrăcat în culori deschise. Cum să te prezinți așa în fața unui client. Principalul motiv pentru care eu aleg negrul ține și de meseria în care activez. E mult mai comod să mă îmbrac în negru și să mă șterg puțin cu un burete, decât să am haine colorate, a povestit Patrizia, potrivit kanald.ro.

De unde își cumpără vedeta hainele

Patrizia a mărturisit faptul că nu este adepta hainelor scumpe și niciodată nu a fost pasionată de acest capitol. Important este să-i vină bine hainele si să se simtă confortabil în ele, spune vedeta. Aceasta nu s-a ascuns chiar și să dezvăluie faptul că își nu cumpără haine brand.

"Port colanți de la magazinele mass-market, port cămăși sau bluze ieftine. Pentru mine nu acest aspect este cel mai important. Eu vreau să mă simt bine în ce port și să și gătesc, că de asta mă aflu aici. Nu dau importanță atât de mare hainelor, însă poate am ceva înnăscut, când vine vorba de simțul estetic și atunci îmi este foarte ușor să îmi aleg ce port.", a mai declarat Patrizia Paglieri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel