Taylor Swift, surpriza inedită pentru fani. Cum i-a surprins artista

Data publicării:
Taylor Swift, instagram
Descriere foto: Taylor Swift, instagram

Cântăreaţa americană Taylor Swift a anunţat o a doua surpriză din ultimele cinci luni.

Cântăreaţa americană Taylor Swift a anunţat joi lansarea unui al doilea album-surpriză din ultimele cinci luni, spunând că ''pur şi simplu nu ne-am putut opri din compus cântece''.

Swift le-a spus celor 14 milioane de fani ai săi de pe Instagram că noul album, intitulat ''Evermore'', va fi lansat joi, la ora 05:00 GMT, alături de un videoclip muzical pentru single-ul ''Willow''.

Cântăreaţa a spus că materialul discografic, ce conţine 15 piese, este ''albumul-soră'' al precedentului disc, ''Folklore'', pe care l-a produs în totalitate în perioada izolării la domiciliu impusă de pandemia de coronavirus şi pe care l-a lansat în iulie.

''Folklore'', care aduce o schimbare de stil spre o sensibilitate indie-folk, i-a adus lui Swift unele dintre cele mai bune cronici din carieră, precum şi şase nominalizări la premiile Grammy, inclusiv la categoria ''cel mai bun album al anului''.

''Ca să spun drept, pur şi simplu nu ne-am putut opri din compus cântece'', a scris joi Swift pe reţeaua de socializare.

''Iubesc evadarea pe care mi-o oferă aceste poveşti imaginare/neimaginare. Iubesc felul în care în viaţa ta apar peisaje de vis şi tragedii şi poveşti despre iubirea pierdută şi regăsită. Aşa că am continuat să le compun'', a adăugat ea.

Artista a precizat că echipa care a relizat ''Evermore'' îl include din nou pe artistul alternativ Bon Iver şi pe Aaron Dessner, chitaristul trupei rock indie The National.

Misteriosul William Bowery, despre care Swift a dezvăluit luna trecută că este un pseudonim al iubitului său, actorul britanic Joe Alwyn, este de asemenea colaborator la realizarea noului album, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel