Tavi Colen, pe masa de operație, după ce a căzut de pe un yacht. Cum se simte artistul: „Trăgeau să mă ridice din apă...”

Data publicării:
Sursa foto: Tavi Colen, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Colen, instagram

Tavi Colen a ajuns pe masa de operație, după ce a căzut de pe yacht. Artistul a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Tavi Colen a trecut prin momente dureroase, chiar în vacanță. Deși își plănuise să se deconecteze de la viața cotidiană și să-și încarce bateriile, artistul a reușit să își strice singur vacanța. 

Tavi Colen, pe masa de operație, după ce a căzut de pe un yacht

Recent, Tavi Colen a fost invitat în cadrul emisiunii  Xtra Night Show, acolo unde a mărturisit că a suferit o ruptură de ligament în momentul în care a căzut de pe yacht. Ulterior, artistul a ajuns pe masa de operație, deoarece nu putea să mai calce. 

Artistul a povestit că a alunecat de pe scara unui yacht și a căzut în apă, peste bord. Tavi Colen nu a fost singurul care s-a ales cu probleme. În timp ce se chinuia să-l scoată din apă, și nașul său s-a ales cu o întindere de ligament.

„Mi-am rupt și eu piciorul. (...) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice <>. (...) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (...) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (...) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

Cum se simte acum artistul, după operația suferită

Tavi Colen a mărturisit că a început să meargă, la câteva zile după intervenția chirurgicală, însă medicii i-au interzis să mai urce pe scări. Cu toatae astea, artistul a recunoscut că nu va mai călca pe yacht în următorii trei ani. 

„După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (...) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (...) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (...) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (...) Ăștia râdeau de mine. (...) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a adăugat cântărețul.

Tavi Colen a răbufnit la adresa noii generații de artiști și creatori de conținut în mediul online

Tavi Colen a luat la bani mărunți actuala industrie muzicală și nu s-a ferit deloc să își spună public părerea. Artistul început un război cu generația tânără de artiști, vloggeri și influenceri, care câștigă bani frumoși în urma vizualizărilor. Tavi Colen a postat și un mesja dur pe rețelele de socializare, acolo unde prima țintă a fost Dorian Popa cu Cheluțu.Acesta este de părere că artiții de renume, nu mai sunt apreciați la adevărata lor valoare.

„Am colegi ofticați că piesa lui Cheluțu a lui Dorian are 21 de milioane de vizualizări. Voi aveți impresia că puștii din ziua de azi mai sar gardul să-și rupă blugii la un concert cu Cenaclul Flacara? Voi credeți că mai cară vreunul chitara (cum făceam eu) lui Nuțu Olteanu ca să intru și eu fără bilet la Holograf? Aveți impresia că mai știe vreun puști toate melodiile de la Compact cuvânt cu cuvânt?”, este o parte din mesajul fostului solistul al trupei Talisman.

Artistul a mărturisit că tânjește după succesul de odinioară pe care l-a avut alături de trupa Talisman.

 „Fetele care își rupeau hainele să mă tragă de păr sau să le semnez pe tâțe au dispărut de mult! Vă înșelați dacă credeți că lumea de astăzi mai dă doi bani pe artiștii care știu să cânte la instrumente, care fac școli de muzică și care studiază să fie super tari și să țină un stadion plin în tensiune sau să îi facă pe oameni să verse o lacrimă.

Nuuu, noi artiștii, care am învățat să cântăm la 5-6 ani și am studiat zeci de ani, astăzi, nu mai valorăm doi bani. Piesele scoase astăzi de Mogi, Țogi și Brenci (un număr mare de etc) au o linie simplă și banală în două note, iar orchestrația se găsește pe net. E simplu. În țara asta, toată lumea cântă, toată lumea gătește, toată lumea e star la tv sau pe rețele, chiar și dacă îți arăți simplu : c…u”, a mai spus acesta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel