Tavi Colen nu îl iartă pe Alin Oprea: „Într-o dimineață mi-a luat tot”

Data publicării:
Tavi Colen, sursa foto Instagram
Descriere foto: Tavi Colen, sursa foto Instagram

Tavi Colen nu poate ierta ce i-a făcut Alin Oprea în urmă cu 15 ani și a vorbit deschis despre conflictul care a dus la destrămarea trupei Talisman. 

Trupa Talisman le-a adus celor doi faimă și bani, dar le-a și stricat prietenia. Tavi Colen îl acuză pe Alin Oprea că i-ar fi luat tot în urmă cu 15 ani. Ceea ce Tavi nu va putea ierta niciodată este momentul când Alin a mers pe ascuns și a înregistrat numele trupei la OSIM, devenind astfel singurul care are voie să folosească numele de Talisman. 


„Nu pot să îl iert. Într-o dimineaţă mi-a luat tot. Viaţă, palmares, numele formaţiei, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deştept. S-a dus cu 5 ani înainte şi şi-a luat numele la OSIM. Eu nu știam. Când cazi așa și dai de pământ... Mi-au trebuit 4-5 ani să mă dezmeticesc. La ora aia, "Talisman" era over the top. Eram singura formaţie care umplea stadioanele cu bilete. Ajunsesem, cu fata de lângă mine.... Adunam banii ăia de 50 de bani, în fața unui supermarket, și ne gândeam dacă avem bani să luăm două banane sau una. Viața merge înainte”, a declarat Tavi Colen, invitat în emisiunea „Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel