Tavi Colen, declarație de dragoste pentru Emma Ștefan, de ziua ei: "Mândria că a ales să stea lângă mine atâția ani e de nedescris"

Data publicării:
Tavi Colen și Emma, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Colen și Emma, sursa instagram

Tavi Colen i-a făcut Emmei o declarație de dragoste emoționantă, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Tavi Colen și Emma Ștefan formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Deși sunt de 10 ani împreună, cei doi au preferat să fie extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Ziua de 15 iunie este importantă pentru cei doi îndrăgostiți și asta pentru că Emma își sărbătorește ziua de naștere.  Astăzi, frumoasa prezentatoare de la radio a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Cu această ocazie, Tavi Colen i-a făcut femeii din viața lui cea mai frumoasă declarație de dragoste. Acesta a mărturisit cât de mult o iubește, dar și cât de norocos și mândru este că are o asemenea persoana în viața lui.

” Astăzi e doar despre ea! Noi , bărbații, uzăm de tot felul de alinturi, cadouri, surprize ca să dăm bine la femeia pe care o iubim. Ce vreau eu sa zic e altceva… că stau câteodată într-un colț și mă uit la făptura asta frumoasă, care pare firavă și chiar nu mă prind de unde e atâta energie în ea. De unde atâta ambiție și voință de a reuși și cum naiba face să o iubească absolut toată lumea.

O admirație de necuprins mă face să mă înclin în fața ei văzând câte a reușit în viață până acum și mândria că a ales să stea lângă mine atâția ani e de nedescris!

 

”A învățat să țină o familie unită”

 

A învățat să devină doamnă, copil zgubilitic fiind, câteodată mamă. A învățat că ,,a darui” e un har, a învățat să cânte beton, dacă mă întrebați, deși,aici, n-am lăudat-o ca să nu și-o ia în cap. A învățat să țină o familie unită și chiar și o formație unită …

Pentru toate astea îți mulțumesc, te prețuiesc și te iubesc!
La multi ani, pipoțica mea! „, este mesajul emoționant scris de Tavi Colen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tavicolenofficial (@tavicolenofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel