Tavi Colen, acuzații dure la adresa lui Alin Oprea. Membrii trupei Talisman sunt în război: ”Mi s-a părut un fel de infracțiune”

Data publicării:
Alin Oprea și Tavi Colen, sursa instagram
Descriere foto: Alin Oprea și Tavi Colen, sursa instagram

Războiul dintre Tavi Colen și Alin Oprea este departe de a lua sfârșit. Tavi Colen i-a adus mai multe acuzații grave fostului său coleg de trupă.

Membrii trupei Talisman sunt în continuare la cuțite. După destrămarea formației, Tavi Colen și Alin Oprea s-au separat definitiv și încă nu au revenit la sentimente mai bune. Cu ceva timp în urmă, Alin Oprea a declarat că își dorește să îngroapte săcurea războiului și să reia legăturile cu fostul său coleg.

Pe cealaltă parte, Tavi Colen nici nu vrea să audă de o posibilă împăcare cu fostul său coleg. Recent, artistul a fost invitat în platul emisiunii X-tra Night Show, acolo unde a vorbit despre cea mai bună, dar și cea mai grea perioadă a vieții sale. Acesta a mărturisit că a fost foarte afectat după ce trupa Talisman s-a destrămat, dar și extrem de dezamăgit de gesturile pe care fostul său coleg le-a făcut.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan.

Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a declarat Tavi Colen în emisiunea ”Xtra Night Show”.

 

De asemenea, Tavi Colen a precizat că între el și Alin Oprea nu mai există cale de împăcare, deoarece faptele fostului său coleg l-au rănit prea tare.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai spus Tavi Colen pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel