Tavi Colen a răbufnit. Artistul l-a luat în vizor pe Dorian Popa: „Am colegi ofticați că piesa aia «Cheluțu» are 21 milioane de vizualizări”

Data publicării:
Dorian Popa și Tavi Colen, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa și Tavi Colen, sursa instagram

Tavi Colen a răbufnit la adresa noii generații de artiști și creatori de conținut în mediul online. Artistul  l-a luat în vizor chiar și pe Dorian Popa.

Tavi Colen a luat la bani mărunți actuala industrie muzicală și nu s-a ferit deloc să își spună public părerea. Artistul început un război cu generația tânără de artiști, vloggeri și influenceri, care câștigă bani frumoși în urma vizualizărilor. Tavi Colen a postat și un mesja dur pe rețelele de socializare, acolo unde prima țintă a fost Dorian Popa cu Cheluțu.Acesta este de părere că artiții de renume, nu mai sunt apreciați la adevărata lor valoare.

„Am colegi ofticați că piesa lui Cheluțu a lui Dorian are 21 de milioane de vizualizări. Voi aveți impresia că puștii din ziua de azi mai sar gardul să-și rupă blugii la un concert cu Cenaclul Flacara? Voi credeți că mai cară vreunul chitara (cum făceam eu) lui Nuțu Olteanu ca să intru și eu fără bilet la Holograf? Aveți impresia că mai știe vreun puști toate melodiile de la Compact cuvânt cu cuvânt?”, este o parte din mesajul fostului solistul al trupei Talisman.

Artistul a mărturisit că tânjește după succesul de odinioară pe care l-a avut alături de trupa Talisman.

 „Fetele care își rupeau hainele să mă tragă de păr sau să le semnez pe tâțe au dispărut de mult! Vă înșelați dacă credeți că lumea de astăzi mai dă doi bani pe artiștii care știu să cânte la instrumente, care fac școli de muzică și care studiază să fie super tari și să țină un stadion plin în tensiune sau să îi facă pe oameni să verse o lacrimă.

Nuuu, noi artiștii, care am învățat să cântăm la 5-6 ani și am studiat zeci de ani, astăzi, nu mai valorăm doi bani. Piesele scoase astăzi de Mogi, Țogi și Brenci (un număr mare de etc) au o linie simplă și banală în două note, iar orchestrația se găsește pe net. E simplu. În țara asta, toată lumea cântă, toată lumea gătește, toată lumea e star la tv sau pe rețele, chiar și dacă îți arăți simplu : c…u”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel