Tavi Clonda, probleme serioase de sănătate. Ce spune Gabriela Cristea despre starea de sănătate a soțului ei

Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Dar nu sunt nici ei ocoliți de necazuri. 

Gabriela Cristea se bucură de o frumoasă poveste de iubire alături de Tavi Clonda cu care are două fetițe minunate, pe Iris și Victoria. Familia celor doi este foarte frumoasă și sunt mereu în centrul atenției. 


Din cauza pandemiei de coronavirus cei doi au neglijat sportul și au uitat să aibă grijă de sănătatea lor. Așa că frumoasa Gabriela s-a gândit să își facă sală de sport chiar acasă. Prezentatoarea TV a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă soțul ei. Tavi are probleme cu spatele, iar vedeta este foarte atentă la nevoile acestuia. 


„De jumatate de an tot imi spun ca ma apuc de sport si mereu am gasit cate un pretext ca sa aman. Salile de sport au fost inchise siii... lenea este cel mai mare dusman. Intr-un final m-am hotarat sa fac orice ca sa ma reapuc de sport si chiar m-am apucat.


Am comandat o bicicleta eliptica pentru mine si una cu spatar pentru Tavi (el are ceva probleme cu spatele) si ne-am mobilizat de o saptamana. Nici nu stiu despre ce sa va vorbesc mai repede: de starea de bine, de faptul ca nu ma mai dor toate, de fericirea de a face sport impreuna cu partenerul, etc. Multe beneficii si multa stare de bine”, a scris Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel