Tavi Clonda, probleme financiare din cauza pandemiei de Covid-19: „Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea traversează o perioadă mai grea din punct de vedere financiar. 

Pandemia de Covid-19 a afectat majoritatea artiștilor din întreaga lume. Chiar dacă vara care tocmai a trecut le-a adus acestora un pic de speranță că totul va reveni la normal, iată că situația s-a înrăutățit, iar majoritatea evenimentelor au fost anulate din nou. 


Tavi Clonda se află în aceeași situație și a declarat că majoritatea spectacolelelor pe care le avea programate au fost anulate. Astfel, familia artistului trăiește acum doar din economii sau veniturile aduse de Gabriela Cristea. 


„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.


Tavi Clonda a dezvăluit de la ce pornesc problemele în relația cu Gabriela Cristea


Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Deși relația lor pare una perfectă, artistul a declarat că mai există unele neînțelegeri chiar de la modul în care își organizează treburile casnice. 


„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.


Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.


Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.

Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”, a spus Tavi Clonda pentru aceeași sursă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel