Tavi Clonda, prima reacție după ce Oana Zăvoranu i-a atacat pe el și Gabriela Cristea: „Nu avem nimic în comun!”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sursa instagram/ colaj foto

Tavi Clonda a reacționat după ce Oana Zăvoranu i-a pus la zid pe el și soția sa, Gabriela Cristea.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îndreptat criticile către Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta are o problemă serioasă cu influencerii, , pe care deseori îi numește “mocangiști”, din pricina promovărilor pe care le fac în schimbul unor produse. 

 

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

 

Recent, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au plecat într-o binemeritată vacanță în Poaiana Brașov. Cei doi au petrecut momente frumoase împreună și s-au filmat la un renumit restaurant din Poiana Brașov. Cei doi le-au arătat și urmăritorilor pe rețelele de socializare cu ce preparate s-au delectat, menționând și restaurantul în postările lor. Din acest lucru, urmăritorii celor doi au dedus că vedetele au făcut barter cu localul. 

Acest lucru a scos-o din sărite și pe Oana Zăvoranu, care i-a numit „nehaliți”.  Bruneta consideră că cei doi au promovat restaurantul respectiv, doar pentru a primi mâncare gratis.   

„Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.

 

La scurt timp după ce artistul și soția sa au fost atacați de către brunetă, Tavi Clonda a declarat că nu îi interesează ce se vorbește despre ei și nu are nimic de comentat, deoarece nu au nimic în comun cu Oana Zăvoranu. 

 

„Nu avem nimic în comun cu respectiva.”, a spus acesta pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel