Tavi Clonda, noi detalii despre starea de sănătate a fetițelor lui. Cum se simte fiica cea mare, după ce a fost dusă de urgență la spital: „Spaima a fost groaznică”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, foto Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au trecut prin momente cumplite, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiica cea mare.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au trecut prin momente de groază, după ce au ajuns cu fiica cea mare de urgență la spital, cu febră  39,9. După mai multe investigații medicii i-au pus și un diagnostic. Potrivit artistului, fetița cea mare are laringită virală insă, din fericire, micuța a fost adusă acasă a doua zi.  Cele două fetițe urmează acum un tratament prescris de medici, , Iris fiind bolnavă, la rândul ei.

În momentul în care fetița cea mare a început să se simtă rău, Gabriea Cristea se afla la filmări. Tavi Clonda a încercat tot posibilul să îi amelioreze starea micuței, însă fără rezultat, motiv pentru care a decis să sune la salvare.

„Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39, 9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea... spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei”, a dezvăluit Tavi Clonda, la Antena Stars.

 

Tavi Clonda a dezvăluit cum se simt micuțele

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec acum prin momente delicate, având ambele fetițe pe tratament. Artistul a declarat că fata cea mică încă mai are febră, iar cealaltă  are o tuse puternică. 

„Iris are o febră de 37,5, Victoriei i-a scăzut, dar tușește foarte tare. (...) Iris a avut o otită, ținută în mare parte sub control”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel