Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea: Ne închidem în noi, nu mai comunicăm

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram

Tavi Clonda a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea și a dezvăluit de unde pornesc certurile în cuplul celor doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 7 ani de când au spus oficial "da" în fața stării civile. Chiar dacă au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, soțul vedetei spune însă că cei doi nu sunt scutiți de la anumite discuții, care generează, de cele mai multe ori, certuri. 

"A fost ziua noastră, șapte ani de la căsătorie, am sărbătorit cu nașii, care și ei, în aceeași zi, au împlinit cinci ani. I-am luat un buchet de flori și săruturi dulci și pătimașe. Nu am avut timp, au fost și mama și nepoțelul la noi, azi i-am dus eu la Brașov. Abia acum am rămas singuri.", a declarat Tavi Clonda, potrivit impact.

"Ne închidem în noi, nu mai comunicăm"

Tavi Clonda dezvăluie care sunt și secretele ce stau la baza relației lor. Totuși, acestea nu funcționează chiar de fiecare dată, lăsând loc și anumitor divergențe. 

"E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță în orice, e nevoie de răbdare și consecvență.

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața.

Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.", a mai dezvăluit el.

De la ce încep certurile între cei doi

De cele mai multe ori, certurile în cuplul celor doi pornesc din cauza stresului, dar și din cauza faptului că aceștia nu se organizează așa cum trebuie și își fac planuri diferite, fără să se sfătuiască între ei.

"În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.", a continuat soțul Gabrielei Cristea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel