Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soțul Gabrielei Cristea: “Vă speriați dacă vedeți”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Tavi Clonda și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că a ajuns la spital. Soțul Gabrielei Cristea se confruntă cu câteva probleme de sănătate. 

Tavi Clonda este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lui și a familiei sale. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când artistul le-a mărturisit fanilor că a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău în ultimele zile. Din fericire nu este vorba despre ceva grav, ci de o accidentare la picior. Soțul Gabrielei Cristea a crezut inițial că este vorba despre o întindere și s-a tratat acasă cu antiinflamatoare. Din nefericire, se pare că lucrurile sunt mai grave decât ar fi crezut, astfel că a venit la spital pentru a face câteva investigații. 

"Credeam că am o întindere de când am fost la Piatra Neamț. Am făcut o mișcare greșită pe colo știți s-a făcut treaba urâtă și vânătă. Am venit la spital să mă vadă un specialist, un ortoped, să îmi fac o radiografie.", a spus Tavi Clonda pe Instagram.

 

Tavi Clonda le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare că, în urma vizitei la medicul ortoped, a aflat că nu este nevoie de operație, însă dacă ar fi venit mai devreme, situația ar fi stat altfel.  De asemenea, artistul le-a spus fanilor că nu le va arăta poză cu piciorul, deoarece este foarte umflat și vânăt și nu vrea să sperie pe nimeni. 

 

"Nu vă arăt ce am că vă speriați, și nici nu vă zic exact, oricum nu e de operat. După o vârstă apar probleme. (...) Când eram mic făceam șpagatul și de atunci am forțat muschii înghinali, iar acum nu am făcut încălzirea necesară și am deranjat acei mușchi deja afectați din copilărie.", a mai povestit Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

 

La inistențele fanilor de a arăta piciorul, Tavi Clonda a făcut un filmuleț de pe patul de spital. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel