Tavi Clonda a ajuns cu fiica sa la doctor, după ce a acuzat stări de rău. Cu ce probleme se confruntă Victoria: „Trebuie să vedem ce are”

Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, instagram

Tavi Clonda a mers la spital cu fiica sa, după ce micuța a acuzat stări de rău. 

Victoria, fiica lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea, a ajuns pe mâna medicului, după ce a acuzat o stare de rău, îngrijorătoare. Micuța a început să se simtă rău și să aibă febră, motiv pentru care, Tavi Clonda a mers cu ea la medic pentru a face câteva investigații. 

Tavi Clonda a ajuns cu fiica lui la doctor, după ce a acuzat stări de rău

Cu o zi înainte, Tavi Clonda le-a spus următorilor săi, pe rețelele de socializare, că o vor supraveghea o noapte, iar dacă starea de rău și febra continuă, o să meargă la medic. Ulterior, artistul  a publicat imagini de pe patul de spital cu fiica sa. Acesta a mărturisit că Victoria se simte mult mai bine, dar trebuie să afle cauzele stării de rău.

”Până la urmă am ajuns un pic la medic să facem un consult. Au trecut cam multe zile și...

Acum are o stare mai bună, dar să vedem ce se întâmplă. Aveți grijă de voi!”, a spus Tavi Clonda, pe pagina sa de Instagram.

Medicul le-a spus că este posibil ca totul să fie din cauza faptului că se află în perioada în care îi dau dinții. 

„Îi iese și un dințișor și am vorbit și cu doamna doctor, e posibil până sparge dințișorul la gingie, să fie de acolo. Încă nu știm, dar o mai ținem sub supraveghere și o să vedem dacă trebuie să mergem undeva cu ea. (...)Sperăm să fie bine. Dacă mai continuă cu febra va trebui să mergem la medic, cumva.”, a mai spus Tavi Clonda, în urmă cu o zi, atunci când fiica a început să se simtă rău brusc. 

Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea, din cauza epuizării

Într-un interviu recent, Gabriela Cristea a declarat că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, din cauza epuizării. Vedeta recunoaște că s-a neglijat foarte mult în ultima perioadă, iar acest lucru s-a simțit prin stările de rău pe care le-a avut. Totodată, prezentatoarea TV a mărturisit că a fost diagnosticată cu o infecție în corp, care recidivează de fiecare dată când îi scade sistemul imunitar. 

Gabriela Cristea a povestit că încearcă pe cât posibil să își crească sistemul imunitar prin alimnetație, dar și prin vitaminele recomandate de către medic. 

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident.

În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau.”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel