Tavi Clonda, noi informații despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Tavi Clonda a oferit noi informații despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea, după ce a ajuns la spital. 

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, după ce corpul acesteia a cedat. Fanii vedetei s-au îngrijorat după ultima poză postată de aceasta pe rețelele de socializare, unde apare întinsă pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână.

"Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit acest slogan, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez; sănătatea ca stil de viață.", a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea pe Instagram.

Care este starea de sănătate a Gabrielei Cristea

Recent, Tavi Clonda a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Artistul a declarat că soția sa are probleme la rinichi și trebuie să urmeze un tratament, deși nu se află într-o stare avansată a bolii. 

Este bine, urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni', a declarat Tavi Clonda pentru EGO.ro.

Gabriela Cristea a refuzat internarea în spital

Tavi Clonda a mărturisit că soția lui a refuzat internarea în spital, deoarece a vrut să mearga acasă șla fetițele ei. 

„Și astăzi o să mai facă (n.r. perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.r. în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii', a adăugat el pentru sursa citată.

Cu toate astea, artistul a precizat că starea soției sale este mai bună față de zilele trecute și se pare că tratamentul își face efectul.

„Este spre bine, dar astăzi este a doua doză, a doua zi de tratament. Este devreme, însă este mai bine ca ieri, când a avut frisoane. Nu putea să facă nimic, a făcut și febră musculară de la frisoane, nu se mai opreau', a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel