Tatuajul pe care ar trebui să ți-l faci, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alison Giorgana
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alison Giorgana

Viața este despre exprimarea de sine. Fie că este vorba de alegerile tale în materie de modă, de cariera ta sau de muzica pe care o asculți, preferințele tale spun multe despre personalitatea ta. Iar una dintre cele mai populare forme de exprimare de sine, care traversează timpul, cultura și geografia, este arta tatuajului. Timp de secole, oamenii și-au împodobit corpul cu tatuaje ca o modalitate de a-și exprima unicitatea și locul de unde provin. Dar atunci când poți alege absolut orice pentru a te tatua pe corp, decizia poate părea descurajantă. Așadar, de ce să nu apelezi la astrologie pentru îndrumare? Fie că vrei să-ți reprezinți semnul zodiacal sau ești doar în căutare de inspirație, acesta este tatuajul pe care un astrolog îți recomandă să ți-l faci în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec: Inimă

Nu există nimeni mai sigur pe sine decât tine, Berbec. Fiind semnul cardinal de foc al zodiacului, obișnuiești să acționezi rapid în urma pasiunilor tale și nu te temi de eșec.

Pentru a dovedi că nu te temi să îți asumi riscuri, este probabil să îți dorești un tatuaj mare și îndrăzneț afișat pe o parte proeminentă a corpului tău - cum ar fi ceva foarte ilustrativ sau o mânecă pe tot brațul plină de nuanțe vibrante. Iar dacă ești în căutarea unui subiect inspirațional, un tatuaj cu o inimă anatomică este modalitatea perfectă de a arăta că îți trăiești viața cu inima pe mânecă (la propriu, în acest caz).

Taur: Tatuaj floral

Nu ești impulsivă, Taur, așa că orice tatuaj pe care ți-l faci va veni doar după ce ai petrecut timpul adecvat planificării. Deși multă lume te vede ca pe un tip încăpățânat, ești de fapt un romantic secret. Guvernată de Venus, planeta iubirii și a esteticii, ești o persoană senzuală și dulce, care va prefera un tatuaj simplu și elegant în detrimentul a ceva prea țipător. Îmbrățișează-ți natura sentimentală a semnului de pământ cu un tatuaj botanic frumos. Aceste desene atemporale nu numai că îți arată dragostea pentru natură, dar, deoarece fiecare plantă are o semnificație simbolică diferită, poți alege floarea perfectă pentru a-ți reprezenta personalitatea.

Gemeni: Pasăre

Fiind zodia care caută mereu următoarea emoție în viață, nu e de mirare că ești genul care își face un tatuaj din capriciu. Ești atrasă de stiluri simple, dar artistice, cum ar fi cele care prezintă arta liniilor, deoarece îți amintesc de propria ta natură capricioasă și extrovertită.

Din punct de vedere al designului, este un pariu sigur să îți faci un tatuaj care să reprezinte elementul zodiacal aer - păsări, pene, nori sau chiar o albină, toate acestea subliniază nevoia și dorința ta de a fi liber și de a atinge noi înălțimi. Dar, pentru că ai tendința de a schimba atât de des părerea, ar fi înțelept să alegi o parte a corpului pe care ai putea să o acoperi cu ușurință dacă vrei.

Rac: Tatuaj celest

Racul este crabul zodiacului, dar există o mulțime de moduri de a-ți îmbrățișa semnul, în afară de a-ți face un tatuaj cu un crustaceu. La fel ca majoritatea semnelor de apă, ești puțin capricios ) uneori, dar există o latură feroce, protectoare și pasională a personalității tale, de care te simți profund conectat.  Prin urmare, ai o afinitate pentru tatuajele care îmbrățișează emoția, romantismul, estetica feminină și liniile moi și netede. Și ce subiect mai bun pentru tatuajul tău decât ceva de inspirație celestă, care să prezinte toate stelele de pe cerul nopții alături de conducătorul tău planetar, Luna?

Leu: Soare

Unele domenii ale vieții cer puțină subtilitate, dar tatuajul nu este unul dintre ele. Și, fiind cel mai extrovertit membru al zodiacului, ai o fanfaronadă care atrage în mod natural atenția.

Bineînțeles, cea mai evidentă alegere pentru tatuajul tău zodiacal ar fi un leu îndrăzneț cu o glorioasă coamă aurie. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea a ceva mai artistic, de ce nu vă îmbrățișați conducătorul planetar și să vă faceți un tatuaj cu Soarele? Indiferent de designul pe care îl alegi, încearcă să încorporezi cerneală roșie sau portocalie pentru a îmbrățișa energia culorii de putere a zodiei tale.

Fecioară: Tatuaj cu citate

La fel ca semnele de pământ colegi Taur și Capricorn, îți place să gândești înainte de a acționa, Fecioară. Așadar, este puțin probabil să te îndrepți spre un atelier de tatuaje până când nu știi exact ce îți dorești pe corp (cu referințe foto de pe Pinterest, bineînțeles). Cât despre ce stil ți-ar plăcea cel mai mult, toate opțiunile pot părea copleșitoare. De aceea, cel mai probabil vei opta pentru ceva atemporal și sentimental, cum ar fi un citat selectat cu grijă din cartea, poemul sau filmul tău preferat. La urma urmei, ești guvernată de Mercur, planeta comunicării și a cuvântului scris. Aceste desene delicate pot fi plasate oriunde pe corp, permițându-vă să le păstrați la fel de vizibile sau private, după cum doriți.

Balanță: Tatuaj fluture

Când vine vorba de tatuaje, ești mai interesată să îți exprimi latura creativă decât să obții ceva la modă sau cool. Fiind semnul guvernat de Venus, planeta romantismului și a esteticii, este important ca tot ceea ce există în viața ta să prezinte atât frumusețea, cât și echilibrul. Pentru a surprinde acest lucru, optează pentru un tatuaj cu aspect realist, precum cel al unui fluture. Nu numai că acesta va adăuga acel strop de frumusețe pe care îl dorești, dar fluturele simbolizează și nevoia ta de a-ți explora libertatea și de a te transforma odată cu viața, pe măsură ce crești. Țintește un tatuaj pe umăr cu un design complicat, care să fie atât elegant, cât și atemporal.

Scorpion: Tatuaj negru și gri

Scorpionul are o dragoste specială pentru tatuaje. Te simți confortabil cu schimbarea și treci adesea prin mai multe faze în viață, pe măsură ce înveți și te dezvolți. Pentru tine, tatuajele sunt capitolele din viețile tale trecute care se acumulează în perpetuitate. Fiind un semn de apă, este probabil să îți faci un tatuaj cu semnificații profunde, dar nu vei împărtăși cu ceilalți ce înseamnă acesta. Ești capricios și misterios, iar uneori este amuzant să te complaci în această latură întunecată. De aceea, tatuajele blackwork, cu nuanțele lor profunde și bogate de negru și gri, te vor încânta cu siguranță. Iar dacă vrei să-ți îmbrățișezi puțin latura senzuală, de ce să nu-ți faci un tatuaj pe coapsă sau pe șold pentru un plus de picanterie?

Săgetător: Tatuaj inspirat de călătorii

Săgetătorul este adesea asociat cu calități precum curajul, spontaneitatea și independența - și asta nu fără motiv. Fiind semnul de foc mutabil al zodiacului, îți place să îți urmezi pasiunile după bunul plac, în încercarea de a vedea și de a realiza cât mai multe lucruri.

În astrologie, zodia ta este reprezentată de arcaș, ceea ce face ca tatuajele cu săgeți și simbolistica tirului cu arcul să fie foarte populare. Cu toate acestea, ești, de asemenea, un adevărat aventurier, așa că un tatuaj cu un avion, o hartă sau chiar o busolă cu coordonatele locului tău preferat de vacanță sunt alegeri perfecte. Deși acest tatuaj ar arăta foarte bine în orice estetică, modelele funky și culorile neașteptate din desenele New School sunt cele care vor face ca acest tatuaj să iasă cu adevărat în evidență.

Capricorn: Copac

Nu ești o persoană care să se laude sau să își etaleze succesul, Capricorn. Deși muncești din greu pentru a realiza lucruri în viață, nu te simți obligată să te dai mare. Același lucru este valabil și pentru tatuajele tale. Spre deosebire de unele semne care își vor decora pielea cu zeci de modele și stiluri unice, tu ai mai multe șanse să îți faci un singur tatuaj, bine conceput (și scump), care să facă o declarație. În calitate de iubitor al tuturor lucrurilor tradiționale, nu există un stil de design mai potrivit decât Old School. Aceste tatuaje prezintă contururi negre îndrăznețe și o paletă de culori discrete, ceea ce permite calității lucrului cu linii să strălucească. Și ca cineva care înțelege importanța de a te împământeni și de a lua timp pentru a te dezvolta în cele mai bune calități ale tale, un copac înalt și înrădăcinat ar fi o alegere bună de design.

Vărsător:  Extraterestru

Vărsătorul este un semn eclectic și liber-spirit, ceea ce face ca alegerea tatuajului perfect să fie o căutare în sine. Ca semn de aer, îți dorești ceva semnificativ și inspirațional, dar, fiind semnul zodiacal aflat sub influența rebelului și haoticului Uranus, nu cauți ceva comun sau așteptat.

Vei găsi atractivă arta abstractă a tatuajelor. Fie că este mare sau mic, simplu sau complicat, cel mai important lucru pentru un Vărsător este să aibă un tatuaj pe care nimeni altcineva nu îl are. Acest semn este cel mai probabil să își deseneze propria cerneală pentru a se asigura că opera de artă este cu adevărat unică. Tatuajele cu tematică spațială și extratereștrii sunt preferatele tale.

Pești: Tatuaj acvatic

Pentru că ești semnul de apă mutabil al zodiacului, ești un pic cam greu de înțeles, dar ești și un romantic fără speranță. Îți plac tatuajele care îți imită stilul capricios și care evocă un sentiment de visare artistică.

Tatuajele în acuarelă te fac să te simți ca și cum ai purta o operă de artă care a prins viață. Orice lucru care prezintă elemente de apă sau viața marină este un design bun pentru tine. Iar când vine vorba de culori, de ce să nu rămâi la tema acvatică și să încerci ceva cu mov strălucitor, turcoaz și verde spumă de mare?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel