Tatăl Simonei Halep, declarații despre nunta fiicei sale: "Nu am emoții"

Data publicării:
Simona Halep, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Halep, sursa foto Instagram

Stere Halep, tatăl Simonei Halep a făcut declarații despre nunta fiicei sale cu Toni Iuruc.

Tatăl Simonei Halep este extrem de emoționant deoarece fiica sa urmează să se căsătorească cu bărbatul iubit. Acesta a dezvăluit că marele eveniment va avea loc pe 15 septembrie.

Totodată, Stere Halep a precizat că atunci va fi doar cununia civilă și că nu are emoții în ceea ce priveşte evenimentul la care vor participa toţi prietenii şi familia.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, la Antena Stars.

 

Sportiva își dorește să devină mamă

 

Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut anunțul mult așteptat despre sarcină. Tenismena a dezvăluit când intenționează ca ea și Toni Iuruc să devină părinți pentru prima dată. Ei bine, Simona Halep a mărturisit că își dorește ca în această perioadă să se focuseze pe carieră și când toate obiectivele ei pe plan sportiv vor fi realizate va aduce pe lume și primul copil. Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare și că vede această posibilitate mai ales de când și-a întâlnit iubirea vieții sale, pe Toni Iuruc.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep, potrivit TVR.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel