Tatăl regretatului Răzvan Ciobanu a murit. Bărbatul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate: ”Acum este cu Răzvănel al nostru”

Data publicării:
Sursa foto: Razvan Ciobanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Razvan Ciobanu, instagram

Tatăl regretatului Răzvan Ciobanu s-a stins din viață din cauza mai multor probleme de sănătate. 

Familia regretatului designer Răzvan Ciobanu este din nou în doliu, după ce tatăl creatorului de modă s-a stins din viață. Bărbatul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar recent suferise o operație pe cord. La doar trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, familia acestuia se pregătește de o nouă înmormântare. 

Tatăl regretatului Răzvan Ciobanu a murit

Vestea tristă a fost făcută chiar de pagina de socializare a pensiunii de la munte pe care părinții lui Răzvan Ciobanu o dețineau. Acolo publicată fotografia cu tatăl regretatului creator de modă, dar și însoțită de un mesaj trist: ”Drum lin printre stele!”

Mama lui Răzvan Ciobanu, mărturisire cutremurătoare după moartea soțului său

Mama regretatului creator de modă a avut și o primă reacție după ce soțul său s-a stins din viață. Femeia a declarat că toate probleme de sănătate ale soțului său au pornit după ce și-au pierdut copilul în tragicul accident rutier. 

”De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”., a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru ego.ro

Mama designerului Răzvan Ciobanu, mărturii dureroase la 3 ani de la moartea acestuia

Pe 29 aprilie s-au împlinit 3 ani de la moartea designerului Răzvan Ciobanu. Accidentul rutier care i-a luat viața extrem de fulgerător bărbatului a șocat o lume întreagă, însă cei mai afectați au fost părinții acestuia, care nu reușesc nici acum să-și aline dorul.

”Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el.”, a declarat Elena Ciobanu, potrivit ego.

Mama designerului și-ar dori să existe un festival în memoria fiului ei

Părinții designerului dețin o pensiune, lucru ce le ocupă tot timpul, potrivit sursei citate. Totuși, mama lui Răzvan Ciobanu și-ar dori ca cineva din domeniu să realizeze un festival în memoria lui.

”Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui.”, spunea aceasta.

Cum era Răzvan Ciobanu în copilărie

Elena Ciobanu are doar cuvinte de laudă la adresa copilului ei. Mai mult, aceasta spune că regretatul designer avea această pasiune chiar din copilărie.

„Era un copil minune! Nu ştia să spună decât «mama», «papa» şi desena. Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena. Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu. Răzvan se dădea cu toate parfumurile mele! Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea:«Te iubesc, mami, te iubesc, mami!» şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam.“, și-a mai amintit aceasta cu nostalgie despre fiul ei.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Pe 29 aprilie 2019 Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, într-un accident rutier, la vârsta de doar 43 de ani. Acesta ar fi fi pierdut controlul mașinii, derapând de pe stradă și intrând în foarte mulți copaci. Când echipajele de salvare au ajuns la fața locului, s-a constatat decesul acestuia.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel