Tatăl Mirelei Vaida, în lacrimi după incidentul petrecut azi. Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV: "Nu plânge, tată"

Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Tatăl Mirelei Vaida a izbucnit în lacrimi, după ce prezentatoarea TV a fost din nou amenințată de femeia care a agresat-o și în urmă cu două luni.

Mirela Vaida trăiește clipe de coșmar, după ce atacatoarea care a agresat-o în urmă cu două luni, în platoul Acces Direct, s-a întors și a amenințat-o din nou. Individa s-ar fi dezbrăcat în spatele unei rulote din apropierea clădirii unde se filmează emisiunea moderată de Mirela Vaida și ar fi aruncat cu pietre, spărgând chiar și un geam. Vedeta a fost în stare de șoc să vadă că istoria se repetă și a ținut să-i transmită și tatălui său un mesaj.

„Se uită acum la televizor și poate plânge, nu plânge tată că ce să facem, asta-i viața, ăsta-i statul în care trăim. Până la urmă cu o moarte toți suntem datori, ce să facem…”, i-a spus Mirela Vaida părintelui ei, în direct, la Acces Direct.

Mirelei Vaida nu i-a venit să creadă că se repetă tragedia de acum două luni, motiv pentru care a izbucit în lacrimi, în direct.

„Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbărcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul
Poate că îi iese?!.. Eu sau Ea? Ea e mai înțeleasă ca mine.. Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec.. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! daca asta vă doriți, asta se va întâmpla. Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul.. Ideea este următoare- Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre..Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă.. O nebună te amenință cu moartea”, a spus Mirela Vaida, în direct, imediat după atacul femeii. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel