Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic. Artista a născut un băiețel: "Abia aștept să-mi văd nepotul, are nota 10!"

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Tatăl lui Theo Rose a făcut primele declarații după ce a devenit bunic.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc cele mai frumoase momente, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a plecat de îndată la spital, pentru a-l aduce pe lume pe băiețelul său.  La ora 8, artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. 

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic

După ce s-a dat zvon în țară că Theo Rose a născut, familia și apropiații artistei i-au transmis cele mai bune gânduri. Printre aceștia se numără și tatăl vedetei, care s-a arătat extrem de emoționat. Acesta este nerăbdător să își strângă în brațe nepoțelul.

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși', a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, relatează VIVA!

Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, pe 14 iunie 2023

Potrivit spynews, celebra artistă a adus pe lume primul ei copil în jurul orei 8 dimineața și a fost supusă unei operații de cezariană, deși spunea că vrea să nască natural. La doar câteva ore după ce a devenit mămică, Theo Rose a făcut și primele declarații. Artista este copleșită de emoții că își ține, în sfârșit, fiul în brațe. 

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți

Lia Bugnar a lăsat și ea deoparte orice fel de resentiment și a ales să-i transmită doar gânduri bune bebelușului. Sasha Ioan, căci așa au decis cei doi părinți să-l numească, merită doar ocrotire și protecție din partea celor din jurul său, consideră scenarista. Chiar dacă Lia Bugnar nu și-a dorit până acum să vorbească prea multe despre relația dintre fostul ei partener și Theo Rose, aceasta pare că se bucură acum pentru că cel mic a venit pe lume sănătos.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Cine va fi nașa lui Sasha

Nașa fiului lui Theo Rose este chiar sora artistei, Raluca Diaconu. 

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie’, a povestit Raluca Diaconu la „Teo Show’.

Raluca a făcut și ea primele declarații, după ce sora ei a născut. 

„Doamne, mulțumim pentru Sasha Ioan, minunea de băiețel iubit, bobocul trandafirului nostru. Sasha, bine ai venit să ne faci lumea mai frumoasă! Ne-ai cucerit inimile instant, ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire.”, a scris și Raluca Diaconu, sora artistei, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel