Tatăl lui Teo Trandafir, acuzații grave la adresa fiicei sale. Bărbatul este imobilizat la pat: „Nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. S-a dovedit făţarnică”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Instagram

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir a făcut declarații șocante. Bărbatul a dezvăluit ce relație este între el și fiica sa.

Recent, tatăl lui Teo Trandafir a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, dar și cu ce probleme de sănătate se confruntă.  Medic cardiolog de profesie, acesta locuiește în Brăila alături de soția sa. Bărbatul a declarat că problemele de sănătate ș-au imobilizat la pat, iar singura persoană care îl ajută este soția sa.

”Am mai multe probleme de sănătate, dar una mă imobilizează la pat. Cu aprovizionarea mă ajută soția mea, e mai tânără și mai puternică, ea are grijă de un invalid, adică de mine. Tot necazul meu vine de la degradarea articulațiilor, evoluează totul rapid, este o boală ereditară, din familie”, a spus acesta pentru Impact.ro. 

 

Cât despre fiica sa, Teo Trandafir, Ion Uță a mărturisit că vorbesc foarte rar la telefon. Acesta a mărturisit că fiica lui s-a oferit să îl ajute, însă acesta a refuzat.  El nu uită că Teo Trandafir nu l-a invitat la nunta sa.

”Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ”Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: ”Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ”Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”.

Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință. Nu e vorba că avem o relație rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau în casă, sunt al dracului de cumințel. Mai facem haz de necaz, nu vedeți ce vremuri grele trăim?”, a mai spus bărbatul pentru sursa citată.

 

Se pare că relația dintre cei doi s-a schimbat, după ce Teo Trandafir s-a îmbolnăvit și a ajuns pe masa de operație, în Turcia, iar tatăl său nu a vizitat-o. Vedeta s-a supărat pe părintele său, motiv pentru care a decis să nu-l invite la nunta ei cu  Constantin Iosef.

“Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit făţarnică. Dacă m-aş fi dus la nuntă, cu siguranţă m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e jenă de jena ei. Mai mult de frica ei, decât de a mea. Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă. Nu am fost chemat.

Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit niciun secret așa cum mă acuză ea”, spunea Ion Uță, în interviul pentru Kanal D, imediat după nunta cu sute de invitați a lui Teo Trandafir.

 

Ce spune Teo Trandafir despre tatăl său

 

 Invitată în emisiunea ”În oglindă”, Teo Trandafir a dezvăluit care este relația dintre ea și tatăl său.

 

 ”Tata dacă ți-a spus ceva o dată, trebuie să fii auzit deja. A fost greu cu tata pentru că este spontan și extraordinar de ascuțit. Prin comparație cu tata, aș sta puțin și m-aș îndoi. Cu un adversar ca el, eu m-aș descurca strângând bine din mine”, a mărturisit Teo Trandafir.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel