Tatăl lui Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Ce spune despre sarcina fiicei sale: „Îmi doresc să devin bunic”

Data publicării:
Nicole Cherry și iubitul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry și iubitul ei, sursa foto Instagram

Este Nicole Cherry însărcinată? Tatăl artistei a dezvăluit care este adevărul. 

Nicole Cherry și-a pus fanii pe jar în ultima perioadă din cauza unei fotografii postate pe Instagram. În poză apare alături de iubitul ei, iar fanii au vehiculat că artista ar fi însărcinată. În spațiul public, au apărut de asemenea mai multe zvonuri legate de acest subiect, iar tatăl vedetei a ținut să lămurească lucrurile. 


Chiar dacă își dorește neorm să devină bunic, bărbatul a spus că artista nu este pregătită deocamdată pentru acest pas și mai are de așteptat. Chiar dacă este într-o relație seriosă, cireșica nu se grăbește și se bucură din plin de viața de artist și de ieșirile cu prietenii. 


„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, pentru impact.ro

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile, alături de Florin Popa. Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că Florin este bărbatul lângă care se simte cu adevărat fericită și împlinită. Cei doi locuiesc împreună și sunt pregătiți să facă pasul cel mare.


Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin Popa.


”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.


El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel