Tatăl lui Cornel Ilie a murit. Anunțul a fost făcut chiar de solistul trupei Vunk

Data publicării:
Cornel Ilie, sursa facebook
Descriere foto: Cornel Ilie, sursa facebook

Cornel Ilie trece prin momente grele, după ce tatăl lui a decedat. Anunțul a fost făcut de către artist și fratele său.

Cornel Ilie și întreaga lui familie trec prin momente extrem de grele, după ce tatăl artistului s-a stins din viață ieri. Solistul trupei Vunk nu a dat prea multe detalii legate de aceasta tragedie care s-a năpustit asupra familie.

Acesta a menționat că tatăl lui va fi înmormântat la cimitirul Bellu și i-a invitat pe cei care l-au cunoscut să vină să-și ia rămas bun de la cel care i-a dat viață.

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică.”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Cornel Ilie.

În interviurile date recent de către artist, acesta nu a dat de înțeles că în viața lui se întâmplă ceva delicat. Mai mult decât atât, artistul nu a deschis subiectul despre  o posibilă problemă de sănătate a tatălui său. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel