Tatăl Loredanei Groza, poezie emoționantă de ziua artistei: „Cu râvnă, spreranță și mare credință!”

Sursă foto: Instagram, Facebook/ Loredana Groza, Vasile Groza
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Facebook/ Loredana Groza, Vasile Groza

Tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, i-a urat un emoționant „La mulți ani” fiicei sale. Cei doi artiști sunt cunoscuți și pentru urările pe care și le fac an de an.

Loredana a avut mai multe apariții pe scena publică în aceste zile, ori prin intermediul presei, ori prin online. Recent, artista a împlinit 53 de ani, iar tatăl ei a cinstit-o pe celebritate cu o poezie din volumele sale.

Urare în versuri

Cu ocazia serbării zilei sale de naștere, Loredana Groza i-a mulțumit din suflet tatălui său pentru versurile scrise cu dedicație. Astfel, artista a preluat poezia și a postat-o pe propria pagină a unei rețele de socializare.

”LOREDANA

Mai ieri parc-a fost, așa pari',

Când în chiler la bunica la Căbețti cântai;

,,Marînarul când moari, moari șâ dă din chișioari”!

Și doar trei anișori că aveai!

Acum, marinarul Roberto a ajuns căpitan,

Ș-împreună cu tini

Navighează pe mare și ocean

Șâ de-atunci până az' nu mai puteți di ghini!

Dar timpul marchează, acolo la bord,

Viața cum trece și cum a trecut,

De la răsărit până spre Polul Nord

Tu tinerețe, bine ai venit!

Dar se putea să nu năvălească apa pe punte?

Și destoinica marinăriță

Furtuni și uragane a reușit să-nfrunte

Cu râvnă, spreranță și mare credință!

Iat-o acostând la țărm victorioasă

Acum când armata de fani

Îi iese în cale cu flori și-o ovaționează.

La frumoasa ei vârstă de .....,,La mulți ani!”

,,LA MULȚI ANI LOREDANA!”

Din partea familiei tale nemaipomenite: VASILE, CRISTI, DAVID, ELENA și MAMA

Și din partea acelora, care de 40 de ani de cântec, le-ai făcut viața senină și împreună cu tine au învățat să cânte”, a fost mesajul lui Vasile Groza pentru fiica sa.

Mesajul Loredanei de ziua sa de naștere

Ziua de naștere a Loredanei Groza nu a fost neauzit. Artista a celebrat alături și de public prin numeroasele urări de „La mulți ani” pe care le-a primit.

„Iată, a mai trecut un an.. E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere:)… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața!

Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale.. Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele!

Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!❤️ ~Loredana”, a fost mesajul postat de Loredana Groza.

Sunt cunoscuți pentru mesajele lor artistice

Loredana și tatăl său sunt cunoscuți pentru mesajele și urările pe care și le fac an de an. Cu ocazia împlinii vârstei de 85 de ani, Loredana l-a felicitat în următorul fel pe tatăl său.

‘’La Mulți Tata!!! 85 pe 5-8!!! Happy Birthday Daddy, My Lyon King! În fiecare zi când mă trezesc dimineața și te am aproape, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi binecuvântată alături de tine!! Tu ești Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor.. să te văd scriind zi de zi , de când mă stiu , este o mare inspirație!! Nu știu de unde-ți mai vin toate ideile astea pentru poeziile și romanele tale, la ce sursă ești conectat. Ești un model de dăruire și pasiune în tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook , “O poezie pe zi’” @vasilegroza ,n-a fost o zi în care să nu publici o poezie așa cum ai promis!!

Pentru tine durerea fizică nu există, ai trecut peste orice!! Și când ți-e mai greu știi cum să-i binedispui pe toți în jurul tău cu glumele tale. Să te țină Dumnezeu sănătos și în putere și să ne bucuri cu harul tău, să -i faci fericiți în continuare pe toți cei care se hrănesc cu imaginația și înțelepciunea ta în fiecare zi!!! Mulțumesc Tataie!!! Te iubesc nesfârșit’’, a scris artista pe rețelele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 11 iun 2023, 15:55 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience