Tatăl Loredanei Groza își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis artista: “Te iubesc nesfârșit”

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza își serbează tatăl. Părintele artistei a împlinit 85 de ani. 

Sărbătoare mare pentru Loredana Groza. Tatăl artistei a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 85 de ani. Cu această ocazie, cântăreața a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Loredana Groza: „Ești un model de dăruire și pasiune în tot ceea ce faci!!”

‘’La Multi Tata!!! 85 pe 5-8!!! Happy Birthday Daddy, My Lyon King! In fiecare zi cand ma trezesc dimineata si te am aproape, ii multumesc lui Dumnezeu pentru inca o zi binecuvantata alaturi de tine!! Tu esti Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor.. sa te vad scriind zi de zi , de cand ma stiu , este o mare inspiratie!! Nu stiu de unde-ti mai vin toate ideile astea pentru poeziile si romanele tale,la ce sursa esti conectat. Esti un model de daruire si pasiune in tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook , “O poezie pe zi’” @vasilegroza ,n-a fost o zi in care sa nu publici o poezie asa cum ai promis!!

Pentru tine durerea fizica nu exista, ai trecut peste orice!! Si cand ti-e mai greu stii cum sa-i binedispui pe toti in jurul tau cu glumele tale. Sa te tina Dumnezeu sanatos si in putere si sa ne bucuri cu harul tau, sa -i faci fericiti in continuare pe toti cei care se hranesc cu imaginatia si intelepciunea ta in fiecare zi!!! Multumesc Tataie!!! Te iubesc nesfarsit’’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre tatăl său

Loredana Groza are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Vedeta spune că părintele său este „cel mai tare bărbat din viața ei”. Pe lângă educația pe care i-a oferit-o, bărbatul este și o inspirație pentru ea. A scris o carte, a cărei poveste urmează să fie ecranizată. 

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Cine este tatăl Loredanei Groza și cu ce se ocupă


Loredana Groza provine dintr-o familie simplă, din Onești. Mama ei a fost învățătoare, iar tatăl, Vasile Groza, a lucrat în confecții, iar în urmă cu câțiva ani a decis să candideze la Consiliul Local Onești. De asemenea, el este scriitor și face parte din Uniunea Scriitorilor.

 "Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor", – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel