Tatăl Elenei Gheorghe, acuzat că nu și-a făcut datoria de preot la o înmormântare. Ce a refuzat bărbatul să facă: „Noi nu trebuie să facem show”

Data publicării:
Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe, instagram

Tatăl Elenei Gheorghe a primit mai multe acuzații, după ce nu și-ar fi făcut datoria de preot la o înmormântare.

Tatăl Elenei Gheorghe se află în plin scandal cu o familia unui decedat, după ce acesta nu și-ar fi îndeplinit datoria de preot. Fiind o familie de motocicliști, aceștia ar fi avut și câteva exemplare pe două roți la înmormântare, ceea ce l-ar fi deranjat pe părinte. Unul dintre apropiații decedatului a făcut și câteva declarații cu privire la acest subiect.

„La priveghi, domnia sa a venit și ”a citit stâlpii” cum se spune. Miercuri, domnia lui nu a putut fi prezent și nu a specificat motivul. Când au avut loc funerariile, atunci a fost o problemuță. Îl rugam să ne însoțească și a spus că el nu poate participa la acest circ pentru că este o persoană publică și l-ar denigra treaba asta. Dânsul a specificat că motocicletele care erau pe acolo ar fi fost o problemă. Chiar nu am făcut o harababură din treaba asta”, a spus George, un membru al familiei celui decedat, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că tatăl Elenei Gheorghe ar fi refuzat să oficieze slujba finală lângă groapă și a ales s-o facă pe aleea cimitirului..

„A venit la domiciliu, a făcut slujba de acasă, după care a plecat la biserică, nu ne-a însoțit cortegiul. Ne-am dus noi singuri, omul a plecat. De la biserică, a mers cu noi până la cimitir, dar slujba finală s-a ținut pe aleea cimitirului, nu ne-a însoțit la groapă. A zis că nu cunoaște rânduielile noastre, de parcă noi suntem penticostali sau altă religie. Noi suntem creștini-ortodocși. Nu a făcut nimeni circ. Poliția a fost și în fața noastră și în spatele nostru. Nu am încurcat nimic”, a mai explicat bărbatul.

Pe de altă parte, tatăl Elenei Gheorghe a mărturisit că și-a făcut datoria de preot, dar recunoaște că a refuzat ”să defileze cu mortul”.

„Biserica nu este părtașă cu cei care tulbură liniștea și ordinea publică. Noi preoții suntem sub ascultare. Noi nu trebuie să facem show din înmormântare. N-am ieșit din canoanele Bisericii. (...) Au spus în ultima oră că trebuie să mergem încă 2 kilometri până la parohia respectivă și am spus că nu e normal să mergem cu mortul, să defilăm. (...) Sunt aproape de familie, respect motocicliștii. A plimba mortul este și o extensie a suferinței și a agoniei la adresa familiei”, a declarat tatăl Elenei Gheorghe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel