Tatăl Denisei Răducu, MĂRTURISIRI dureroase: Sunt Singur. Casa e goală de când a plecat Denisa

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ AmmA Music & Sound
Descriere foto: Captură video Youtube/ AmmA Music & Sound

Tatăl Denisei Răducu și-a amintit cu tristețe de vremea când regretata artistă era în viață.

Tatăl Denisei Răducu și-a amintit cu tristețe despre vremurile în care regretata artistă, care a murit la vârsta de doar 27 de ani, era în viață, prezentă de fiecare dată la masa de sărbători. Mai mult, bărbatul încearcă de 4 ani de zile să îi facă dreptate solistei, căreia nu i se respetcă drepturile de autor, spune el. În acest sens, a intentat deja un proces.

”Procesul se tot amână, alt termen și alt termen, încă nu au suficiente dovezi, mai trebuie nu știu ce acte să depună el la dosar. Suntem de patru ani în proces. Sunt întrebări pe care ni le punem și noi. Nici nu știm dacă să mai continuăm, dacă mai avem șanse. Ni se spune doar să avem răbdare. Aș vrea ca Justiția Română să facă mai repede dreptate, să nu se mai amâne. Eu înțeleg, trece o lună, trec două, nouă, dar dacă ceilalți nu sunt în stare să demonstreze că ce au făcut au făcut corect, ce dovezi să mai aducă la dosar, ce să se mai aștepte? Nouă nu ni se mai cer probe, doar pe ei îi mai așteptăm!”, a declarat Emilian Răducu, pentru ego.

Ce amintiri are Emilian Răducu de pe vremea când artista era în viață

Bărbatul își amintește cu tristețe de vremurile în care toată familia era împreună de sărbători, iar el se străduia din greu să le cumpere cadouri fetelor lui de iepuraș.

”De Paște, era tare frumos la noi în casă. Eram cu toții, uniți, cu bunicii, cu fetițele. Eu și mama lor le făceam cadouri, Sărbătorile Pascale veneau cu multă căldură sufletească. În fiecare an, de Iepuraș, mă străduiam, munceam în plus, ca să îi pot cumpăra Denisei o rochiță cu floricele. Dar și surioarei ei, amândouă aveau la fel, țineau foarte mult una la cealaltă. Mergeam cu toții la biserică, ne rugam, apoi masa era plină cu bunătăți.”, a spus tatăl regretatei artiste.

De Paște, bărbatul va merge la mormântul Denisei

”Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist. Duminică, de Paște, o să merg la mormântul Denisei, ca să-i duc flori. O să îi las acolo și câteva ouă roșii și cozonac, o să dau și de pomană. Știu că se va bucura, de acolo, din Cer! Știe că o iubim și că suferim! Sora Denisei a fost acum ceva vreme în țară, ne-am revăzut. S-a întors însă în Spania, acolo fiicele sunt cu școala, ea și soțul au serviciu. Este greu și pentru ei!”, a mai declarat acesta.

Nu locuiește nimeni în apartamentul artistei

”Apartamentul Denisei a rămas așa cum îl aranjase Denisa, pe gustul ei. Nu se închiriază, nu se înstrăinează. Mai merge sora ei, când vine în țară, mai aerisește, ea se ocupă de acea acasă muncită de fiica mea. Iar aici, în comună, a rămas căsuța pe care începuse să o înalțe, a mai investit Adelina, ca să o finalizeze, așa i-a îndeplinit marea dorință”, a mai spus Emilian Răducu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel