Tatăl Denisei Manelista, decis să lupte până în pânzele albe. Motivul pentru care bărbatul a pornit un adevărat război

Data publicării:
Denisa raducu, sursa instagram
Descriere foto: Denisa raducu, sursa instagram

Tatăl Denisei este hotărât să-i facă dreptate fiicei sale, care a decedat mult prea devreme. Bărbatul a pornit un adevărat scandal.

Moartea Denisei Manelista a șocat pe toată lumea. Au trecut mai bine de patru ani de când regretata artistă a pierdut lupta cu boala nemiloasă, care o făcuse de nerecunoscut. Deși s-a făcut tot posibilul ca Denisa să învingă boala care a măcinat-o cumplit, organismul ei nu a mai rezistat.

Deși au trecut câțiva ani de când Denisa a decedat, în familia artistei lucrurile nu s-au liniștit deloc, iar tatăl acesteia este hotărât să meargă până în pânzele albe în memoria regretatei cântărețe. Emilian Răducu a vorbit despre războiul pe care a rămas să-l poarte cu Florin Pește.

Mai exact, s-a zvonit că fostul impresar a păcălit-o de nenumărate ori pe regretata artistă cu banii pe concerte, iar după decesul acesteia în privința drepturilor de autor care ar trebui să le revină apropiaților. Tatăl regretatei cântărețe susține că nu o să înceteze acest scandal și îl acuză în continuare pe artist că s-ar fi îmbogățit pe spatele fiicei sale. Mai mult decât atât, bărbatul va continua războiul și în instanță pentru averea Denisei:

“Nu ține de noi când se termină procesul. Am văzut că judecătorul le dă foarte mult timp, ca să aducă dovezi, care să ateste lucrurile pe care le spun, însă nu au niciun fel de act, niciun document. Până în prezent, am dat bani la avocat, ne cer bani ba pentru timbre, ba pentru taxe. Vreau să merg până în pânzele albe, ca să se facă dreptate!

Banii din drepturile de autor nu i-aș folosi pentru mine, ci pentru pomenirile care trebuie să le fac pentru fiica mea, căci și acolo e nevoie de bani. Florin Pește, unchiul copilei mele, i-a fost și un fel de impresar, plus că îi mai compunea piesele. Eu, dacă aș face ca el, nu m-aș mai considera om. El i-a vândut 12 piese unui artist din Sibiu, pe suma de 25.000 de euro. Se îmbogățește de pe spatele fiicei mele moarte”,  a spus tatăl Denisei, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel