Tatăl Andrei Bănică a decedat din cauza alcoolului, în urmă cu mai mulți ani. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei: ”A căzut cu capul de bordură”

Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică a făcut declarații dureroase despre moartea tatălui său.  Părintele artistei a decedat din cauza alcoolului.

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta are o viață de familie împlinită și pare că destinul a fost generos cu ea. Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că în spatele zâmbetului se ascunde o dramă de nedescris. Artista și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără, într-un mod extrem de trist.

Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său. Andreea Bănică a povestit că părintele său obișnuia să consume alcool și devenea violent atât cu ea, cât și cu mama ei. Din nefericire, chiar alcoolul l-a omorât pe tatăl artistei. Bărbatul a fost la o întâlnire cu prietenii, unde au consumat alcool, iar la întoarcerea spre casă, unul dintre bărbați la împins pe tatăl artistei,  iar el a căzut cu capul de bordură, lovitura fiindu-i fatală.

”A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat”, a povestit Andreea Bănică într-o emisiune TV.

 

Andreea Bănică  a primit vestea printr-un apel telefonic

 

Artista a povestit că se pregătea si meargă la ziua lui Liviu Vârciu, iar în acel moment, sora acesteia i-a dat tragica veste.

”Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată într-o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu, eram în fața oglinzii și am fost sunată de sora mea și mi-a spus la telefon”, a mai mărturisit Andreea Bănică.

 

 

La doar doi ani de la moartea tatălui său, o altă tragedie s-a năpustit asupra artistei. Mama ei a decedat în urma unui cancer esofagian.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai spus artista în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel