Tatăl Andrei a intervenit în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. Ce spune bărbatul despre această situație: "Pe fiica mea nu o interesează"

Data publicării:
Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram

Tatăl Andrei a făcut primele declarații după ce a izbucnit un mare scandal între Alex Velea și Cătălin Măruță.

Deși, în trecut Alex Velea și Cătălin Măruță erau buni prieteni, acum  cei doi sunt la cuțite. Acum câțiva ani,prezentatorul TV l-ar mai fi supărat pe artist, dar Alex Velea a trecut peste. De data aceasta, însă, se pare că nu mai există cale de împăcare.

Recent, tatăl Andrei a intervenit în scandalul celor doi. Acesta a declarat că la un moment dat fiica lui și Alex Velea discutau să colaboreze, însă lucrurile s-au schimbat din cauza lui Cătălin Măruță. În ciuda tututor celor întâmplate în ultima perioadă, Andra vrea să stea departe de scandalul în care este implicat soțul ei

Tatăl artistei, care îi este și impresar, a mărturisit că atât el, cât și Andra îl respectă pe Alex Velea și pe familia acestuia.

”O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor.

Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a mărturisit tatăl Andrei pentru fanatik.ro.

Alex Velea îl acuză pe Cătălin Măruță că i-a jignit familia în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Iar Alex Velea susține că Măruță nu a ținut cont de prietenia lor și a permis unor invitați să o jignească pe Antonia. 


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseamm numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel