Tatăl Andreei Bălan, reacție neașteptată după ce George Burcea a instigat la violență domestică: "Are și el două fiice"

Data publicării:
George Burcea, instagram
Descriere foto: George Burcea, instagram

Tatăl Andreei Bălan i-a transmis lui George Burcea un mesaj tranșant, după declarațiile pe care actorul le-a făcut în mediul online.

Recent, George Burcea a izbucnit pe rețelele de spcializare. Totul a pornit de la comentariile unei urmăritoare care l-a văzut pe actor la cratiță. Ulterior, George Burcea a avut o ieșire nervoasă și a început să instige la violență domestică.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a spus, nervos, George Burcea.

 

După izbucnrea din mediul online, George Burcea și-a cerut scuze pentru vorbele spuse la nervi, însă a primit extrem de multe critici. Printre cei care au reacționat la vorbele actorului se numără și Săndel Bălan, fostul socru. Tatăl Andreei Bălan a ținut să îi reamintească actorului că are și el două fetițe și nu se cuvine să scoată asemenea cuvinte pe gură.

”Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.

 

Cartea lui George Burcea, retrasă de pe piață

Editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărții, „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de George Burcea. Directorul editurii l-a criticat dur pe actor după ce a auzit declarațiile acestuia.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…). Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu”, a spus Andrei Ruse pe contul său de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel