Tatăl Anamariei Ferentz a murit. Vedeta este distrusă de durere: „Să îți fie drumul lin...”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Ferentz, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Ferentz, instagram

Anamaria Ferentz trece prin momente dureroase, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

Anamaria Ferentz este în doliu, după ce părintele său a murit, la vârsta de 72 de ani.. Anunțul trist a fost făcut de către vedetă pe rețelele de socializare. Artista a postat un mesaj dureros pentru părintele său, alături de mai multe fotografii alături de tatăl ei. 

Tatăl Anamariei Ferentz a murit

Anamaria Feretz s-a mutat în America, în urmă cu 10 ani. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că a avut o relație apropiată de tatăl său și regretă faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de acesta.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tata  Atât de multe vorbe nespuse… atât de multe sentimente neîmpartășite… atât de mult timp nepetrecut împreună… Să îți fie drumul lin și binecuvantat către Lumină Te iubesc, tata!

Petre Ferent (26.08.1950-01.11.2022)”, a scris Anamaria Ferentz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Ferentz (@i.am.ferentz)

Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui

La începutul anului, Anamaria Ferentz a declarat că s-a mutat la fermă, în Oregon, alături de iubitul său, Supai.

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!', a spus Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

De ce a plecat Anamaria Ferentz din Los Angeles

Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air pentru 1 an și apoi și mai izolat m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea pentru că e mult  teren,  singurul animal e Supai și nici el, că e al 8-lea copil și cel mai răsfățat! E frumos cu casă plină, abia aștept să mergem cu toții în vacanță de Crăciun, la munte la zăpadă, inclusiv Supai bineînțeles! Va doresc tuturor un Crăciun plin de veselie în case dar și în suflete!', a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel