TAROT. Luna martie aduce un CADOU special pentru femei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tamara Bellis
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tamara Bellis

Tarot. Energia lunii martie aduce cadouri nebănuite pentru femei. Într-un interviu acordat pentru Astrosens.ro, Amos a pus cărţile pe masă şi ne-a dezvăluit secretele următoarelor săptămâni:

Doamnele și domnișoarele, în luna martie, se vor bucura de ele. Când am deschis cărțile, am văzut o energie solară, vitalitate, sănătate. Ceea ce mă face să cred că, în mare parte, femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea.

Ce cărți ne rezervă luna martie?

Am extras câteva cărți. Prima este cartea “3 de cupe” care simbolizează petrecerea, uniunea, faptul că mă înâlnesc cu prietenele mele. Este foarte posibil să existe o petrecere între prieteni, dar este și o carte a victoriei, cumva. Această carte ne transmite că nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce s-a întâmplat, eu mă ridic de acolo și merg înainte. Este o sărbătoare. O împlinire. Poate unele femei vor absolvi în luna martie un curs, vor lua o diplomă sau vor fi avansate la locul de muncă. În ceea ce privește sufletul, cartea “3 de cupe” semnifică liniștea, fericirea, împăcarea cu tot ceea ce a fost și conștientizarea a ceea ce este. Prezentul!

Următoarele cărți sunt “Regina de Spade“ și “10 de bâte“. Adică femeia rațională, cea care nu se mai lasă condusă neapărat de emoții. Deciziile pe care le ia de acum încolo vor fi foarte radicale. Aici avem și o schimbare. Doamnele și domnișoarele se debarasează efectiv de griji. Adică nu își mai iau responsabilități care nu le aparțin. 

Apoi avem cărțile “6 de cupe“, “Soarele“ și “Îngerul temperanței“. Acestea înseamnă găsirea echilibrului. Eu cred că vor fi câteva doamne care vor rămâne chiar însărcinate în luna martie. Este o lună a copilăriei, a copiilor, și multe femei își găsesc vindecarea emoțională. Cum? Prin ieșirea din zona relațiilor toxice, a dependenței. Este o energie a sănătății din toate punctele de vedere. Aceste trei cărți sunt minunate, arată protecția și puterea de a o lua de la 0. Și avem bineînțeles și credința.

Care este mesajul Îngerilor pentru luna martie?

Îngerii îți pot schimba viața în bine! Prin intermediul acestora poți beneficia de o energie pozitivă, recunoștință, fericire și mulțumire. În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă tu crezi în îngeri, le este mai ușor să aducă magie în cotidianul tău. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel