TAROT: Etalare 16-22 mai 2022. „Energia de care aveam nevoie”. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Iată care sunt previziunile cărților de tarot cu privire la săptămâna 16-22 mai. Ne vom simți influențați de Luna Plină în Scorpion de la începutul săptămânii, dar și de puterea eclipsei care tocmai a avut loc. 

Eclipsa aceasta ne face să fim puțin diferit de cum suntem. S-ar putea să ne găsim într-o formă diferită, să accesăm o energie diferită, să ne întrebăm, dar să ne și minunăm de tot ceea ce putem primi, să îmbrățișăm schimbarea. Avem o săptămână a conștientizării și avem nevoie de o curățare a confuziei emoționale pentru a putea să mergem mai departe, ne spune Sasha Bonasin aici. Această Lună Plină în Scorpion/ Eclipsă Totală de Lună aduce pentru noi în săptămâna 16-22 mai 2022 o energie de care chiar aveam nevoie. 

Previziuni TAROT pentru fiecare Zodie/ Ascendent în săptămâna 16-22 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

O perspectivă nouă, proaspătă vine pentru tine și vei fi capabil să te conectezi cu sinele tău superior. Începi deja procesul de schimbare. Această perspectivă te va duce în direcția schimbării de care aveai nevoie. Spre finalul săptămânii s-ar putea să îți vină niște idei geniale, complet diferite care te vor face să te simți alt om. Îți va prii, cu siguranță. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ai grijă, ferește-te de tentații. Ceva o să te atragă destul de mult și ar fi mai bine să ignori, să lași să treacă. În interiorul tău îți dai seama că anumite lucruri nu îți fac bine, nu te mai învârti într-un cerc vicios, lasă lucrurile la care știi deja rezultatul să treacă. Nu ai cum să obții rezultate diferite făcând același lucru. Schimbă ceva!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți puțin distras, să nu reușești să te concentrezi prea bine la ce ai de făcut, dar asta nu este ceva neapărat rău. E posibil să îți aducă puțină întârziere în aplicarea planurilor tale. Va trebui doar să ai răbdare, meditatează și totul o să fie bine.

Rac/ Ascendent în Rac

S-ar putea să fie nevoie să te ierți pentru ceva ce ai făcut în trecut. E posibil să îți iasă toate emoțiile la suprafață, s-ar putea să îți dai seama din nou cât de imporantă este familia pentru tine, oameni care au o amprentă sacră în viața ta. Te vei simți generos și vei dori să te întâlnești cu ei și să petreceți timp împreună. De asemenea, unul dintre aceștia s-ar putea să te ajute. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel