TAROT. Cartea săptămânală a zodiei tale. Dramă în viaţa Leului, Berbecii dau tonul

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Nu trebuie să cunoașteți diferența dintre o carte și o cruce celtică pentru a profita la maximum de citirea unei cărți de tarot. Tot ce ai nevoie este semnul tău zodiacal. Iată sfaturile specifice ale săptămânii în funcție de fiecare zodie.

Carte generală pentru toate zodiile

Împărăteasa este un simbol al Mamei Natură, al fertilității, creativității, iubirii, familiei, primăverii și a vieții noi. Este un semn de bun augur, de noroc pentru noi toți, în timp ce ne apropiem de vară. Viața se deschide, noi oportunități apar și energia proaspătă este în mişcare. Respirați adânc și creați-vă propriile planuri pentru noi ambiții și activități. Concentrați-vă pe proiecte creative, serbări de familie, îmbunătățiri la domiciliu, îngrijirea comunității și peisajul din jurul vostru. Acesta este un moment pentru a planta semințe care vor înflori în viitor.

 

Cartea de tarot a fiecărei zodii
 

Berbec: Regina de baghete

Conducerea este o trăsătură care îți vine natural, ceea ce este bine, pentru că vei avea nevoie de ea săptămâna aceasta. Regina baghetelor te pune pe scaunul fierbinte. Această carte înseamnă că alții vă caută sfatul pentru îndrumare, direcție și luarea deciziilor. Berbecii reprezintă pachete de energie caldă, motivantă și abilități inteligente, raționalizate. Conduceți calea, scrieți agenda, dați tonul. Alții te vor urma.

 

Taur: Cinci de cupă

Nimeni nu ar ghici vreodată, dar, în adâncul sufletului, ești fixat pe ceva din trecutul tău și te gândești la „ce-ar fi dacă”. În exterior păreți bine, dar chiar treceți prin frământări. Cinci de cupă îți amintește cu blândețe că s-a terminat, s-a terminat și nu poți face nimic pentru a schimba acest eveniment. Procesați-vă sentimentele și vorbiți cu cineva. Încercați să închideți acest caz până la sfârșitul săptămânii.

 

Gemeni: Nouă de cupă

Nouă de Cupe te binecuvântează cu un ajutor în această săptămână, ceea ce înseamnă că ajungi să faci un vis să devină realitate. Trebuie doar să alegi unul bun, să îl vizualizezi, să te comporţi ca și cum ar fi deja realizat și să faci mișcări determinate în direcția sa. Universul va primi indiciu și vă va aduce bunătățile. Lucrurile mari se așteaptă în față.

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel