Tanya Roberts moare la o zi după ce îi este anunțat decesul. Medicii au confirmat

Data actualizării: | Data publicării:
Tanya Roberts, instagram
Descriere foto: Tanya Roberts, instagram

Tanya Roberts a murit luni seara la spitalul Cedars-Sinai din L.A.

Partenerul ei, Lance O'Brien, a declarat pentru TMZ  că a primit un telefon de la medicii care o tratau pe Tanya luni seara, chiar după ora 21:00, spunându-i că aceasta a murit.

După cum probabil ați auzit până acum, Lance a declarat duminică seara că Tanya a murit. El a încercat să-și explice greșeala luni, spunând că a vizitat-o ​​duminică la spital, iar ea a deschis brusc ochii, dar apoi i-a închis și el a văzut-o cum se duce.

Bărbatul a crezut că aceasta a murit și a plecat, fără să vorbească cu personalul medical. Luni a primit un telefon de la Cedars, prin care medicii l au informat că Tanya era încă în viață. Reprezentantul Tanyei, care l-a luat pe Lance de la spital, spune că acesta  i-a spus: „A murit în brațele mele”.

 

Actrița Tanya Roberts era cunoscută pentru numeroasele roluri în filmele cu James Bond 

Tanya Roberts, în vârstă de 65 de ani, devenită celebră pentru rolul ei de “Bond Girl” în 1985, Tanya Roberts s-a stins din viață, chiar după sărbătorile de iarnă. Actriței i s-a făcut rău, după ce a ieșit cu cățeii la plimbare, în ajunul Crăciunului. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde a fost intubată. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, actrița Tanya Roberts s-a stins din viață pe 3 ianuarie. Medicii au declarat că problema care a dus la decesul actriței nu a avut legătură cu noul coronavirus. Anunțul trist a fost făcut chiar de un apropiat al actriței. Cu câteva zile înainte să i se facă rău, aceasta părea sănătoasă și chiar a vorbit cu fanii în sesiuni online.

Ascensiunea în cariera de actorie

Tania Roberts și-a făcut debutul în cinematografie în anul  1975, în filmul Forced Entry. Actrița a avut un mare succes și în rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack. Tania Roberts Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore. Aceasta a fost numită “Bond Girl”  și a jucat în numeroase filme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel